Vraća se manikura koju neki obožavaju, a drugi ne mogu smisliti
Vraća se manikura koju neki obožavaju, a drugi ne mogu smisliti

Vraća se manikura koju neki obožavaju,
a drugi ne mogu smisliti

Retro je in. Svi stari trendovi polako se vraćaju. Bilo da pričamo o modi, frizurama ili ljepoti, ono što smo donedavno smatrali zastarjelim, sada ponovno postaje hit. Nokti i nail art nisu izuzetak. Tako ćemo sljedeće godine nositi nekoliko povratničkih trendova. Da stvar bude još bolja (ili gora) neki od njih uopće nisu toliko stari, od njihovog vrhunca prošlo je tek desetak godina.

Jedan takav je i zvijezda ovog teksta. Naime, ako je suditi po posljednjim najavama iz beauty svijeta, vraćaju se 3D nokti. Prigodno, sjetili smo se odmah onih božićnih od prije nekoliko godina, koji su bili oslikani poput džempera i bili su 3D. Masovno su ih djevojke tada nosile, Pinterest ih je bio prepun, a onda je sve to jednostavno utihnulo. Ne zadugo, očito.

Vraća se trendi manikura s 3D ukrasima

Srećom, 3D nokti koji će biti hit sljedeće godine ipak izgledaju malo bolje od toga. Zapravo, ne malo, izgledaju prilično bolje, čak i oni najapstraktniji. Danas to nisu nužno realistični prizori poput džempera. Ovi 3D dizajni dolaze u najrazličitijim bojama i uzorcima, a trenutno su hit oni zlatni – ipak su u blagdanskom raspoloženju.

Hit 3D manikure nose se na dugim i na kratkim noktima i na svima izgledaju jednako dobro. Uz to, ti 3D uzorci mogu prekivati cijeli nokat ili samo rubove, što god vam srce poželi. Ono što valjda naglasiti je da svojoj noktarici unaprijed naglasite ako želite ovako nešto jer će joj za to trebati više vremena nego za običnu manikuru.

Reljefni izgled manikure može se postići akrilnim prahom, gelom, šljokicama, zapravo što god vašoj noktarici padne na pamet da bi moglo funkcionirati i vama dati željeni efekt. Osim toga, fora je i što svaki nokat ne mora biti isti, možete kombinirati uzorke i reljefe. Naravno, nemojte pretjerati, ali ovaj trend svakako vam daje priliku da nokte potpuno personalizirate i da oni budu ogledalo vaše osobnosti koje će svatko primijetiti.

FOTO: Instagram (@betina_goldstein)

Učitati još
Zatvori