Pronašli smo proizvode pomoću kojih će i najtanja kosa imati volumen
Pronašli smo proizvode pomoću kojih će i najtanja kosa imati volumen

Pronašli smo proizvode pomoću kojih će i
najtanja kosa imati volumen

Želja svake žene koja se bori s tankom i bezvoljnom kosom jest postići bogat i voluminozan izgled koji će privlačiti pažnju gdje god se pojavi. Srećom, ostvarenje čuvenog volumena više nije nedostižan san. Zahvaljujući inovativnim proizvodima za volumen kose, možete postići gustu i punu kosu koja će izgledati spektakularno. Donosimo vam neke od najboljih proizvoda za volumen kose koji će vam pomoći postići izgled o kojem ste oduvijek maštali.

Šamponi i regeneratori

Sve počinje s pravilnom podlogom – vašim šamponom i regeneratorom. Odabir proizvoda formuliranih da pruže volumen vašoj kosi može napraviti ogromnu razliku. Tražite šampone koji sadrže sastojke poput kolagena, keratina ili svilene proteine. Ti sastojci jačaju vlasi i pružaju potporu vašoj kosi kako bi izgledala punije i bujnije. Nakon šamponiranja, koristite regenerator koji neće otežati kosu, već je hidratizirati bez otežavanja.

Pjene za volumen

Volumen ne dolazi samo od korijena – pjene za volumen vaš je saveznik u stvaranju punoće diljem cijele dužine kose. Nanesite malu količinu pjene na vlažnu kosu, a zatim je sušite fenom uz pomoć okrugle četke. Taj proizvod će dodati teksturu i volumen svakom pramenu kose, stvarajući efekt punijeg izgleda.

Suhi šamponi

Suhi šamponi postali su neizostavan proizvod u svakodnevnoj rutini ne samo zbog svoje sposobnosti osvježavanja kose, već i zbog podizanja korijena i dodavanja volumena. Kad primijetite da vaša kosa gubi volumen tijekom dana, suhi šampon brzo će osvježiti korijen i vratiti mu punoću.

Puderi za volumen

Puder za volumen je tajna komponenta za postizanje spektakularnog volumena. Nanesite ga na korijen kose i nježno utrljajte prstima kako biste podigli vlasi i stvorili punoću. Taj proizvod iznimno je učinkovit za dodavanje volumena tankoj i bezvoljnoj kosi.

Foto: L’Oreal, Douglas, Cult Beauty, Lijepa.hr, Instagram (@matildadjerf, @christinanadin)

Učitati još
Zatvori