5 novih seruma za lice s kojima ćemo zakoračiti u jesen

5 novih seruma za lice s kojima
ćemo zakoračiti u jesen

Danas je za mnoge bio ‘back to the city’ trenutak koji nas je, nekako za kraj ljeta, suočio s realnošću, mnogim obavezama, ali i uzbudljivostima koje su pred nama.

Počinje prilagodba na novu sezonu

Nema sumnje da ćemo ovih dana, svjesne te činjenice, intenzivno pretraživati novitete u modnom i beauty svijetu te se polako početi prilagođavati za novu sezonu. Jednako kao što je jesen prekretnica za naše garderobe, tako ona unosi promjene i na našu policu s kozmetikom.

Pred nama je još jedna smjena toplog i hladnog, pa samim time i prilagodba proizvoda za njegu kože, u korist onih konkretnijih formula, bitno hranjivijih i s boljom zaštitom od svih vremenskih uvjeta.

Novi serumi za lice koji su stigli na tržište

Poznati beauty brendovi su već spremni za jesensku sezonu i na samom kraju kolovoza na tržištu su se pojavili s nekim novim uzbudljivim proizvodima. Top 5 novih seruma za lice koji su se upravo pojavili na beauty sceni otkrivamo vam u nastavku!

Tata Harper Bio-Barrier Serum

Tata Harper proizvodi u svojim signature zelenim staklenim bočicama postali su kultni favoriti beauty entuzijastica diljem svijeta. Koristeći ono najbolje iz prirode, brend je u prošlosti uspio zadovoljiti potrebe raznih tipova kože, a sada po novom ima i Superkind liniju za reaktivnu kožu.

Nova perjanica ove linije je Bio-Barrier Serum – svilenkasta formula koja može sve: umiruje, zaglađuje, učvršćuje i posvjetljava kožu, dajući joj zdraviji i ljepši, no stress izgled. Serum je namijenjen lako reaktivnoj, osjetljivoj ili suhoj koži. Formula je hipoalergenska, dermatološki testirana i veganska.

Dermalogica Smart Response Serum

Njega kože upravo je postala pametnija zahvaljujući serumu nove generacije koji pruža ono što vašoj koži treba, kada i gdje joj treba. Zbog personaliziranog odgovora na višoj razini, ovaj serum osigurava zdraviji izgled kože.

Na tržištu se pojavio početkom ljeta, a karakterizira ga Smart Response tehnologija – tehnologija pametnog odgovora – koja pomaže u zaustavljanju oštećenja kože prije nego što ona postanu vidljiva. Inovativna formula sadrži četiri ključna sastojka, koji rješavaju četiri najčešća problema kože – crvenilo, dehidraciju, hiperpigmentacije i bore.

NIOD Copper Amino Isolate Serum 3 1:1

Ovaj novi serum za lice brenda NIOD, koji je dio Deciem grupacije, nekoć se prodavao kao set. Brend ga je sa zadovoljstvom ovih dana predstavio u posve novom ruhu, odnosno u jednoj bočici u kojoj su već pomiješani svi njegovi aktivni sastojci.

Copper Amino Isolate Serum 3 1:1 u prošlosti je bio višestruko nagrađivan, a sada se vraća još bolji, kao dio nove generacije intuitivnih beauty proizvoda koji lako prepoznaju što koži treba.

On se prilagođava koži, analizira koje su njene potrebe, pomaže stanicama kože u komunikaciji i donosi joj ciljana rješenja, bilo da se u datom trenutku bori s teksturom, prištićima, neujednačenim tonom ili dehidracijom.

Drunk Elephant C-Firma Fresh Day Serum

Onima dobro upućenima, ovaj Drunk Elephant serum s vitaminom C već je prilično dobro poznat. Pa u čemu je onda kvaka, pitate se, i zašto ga smatramo novim?

Zato što je Drunk Elephant nedavno dao svom C-Firma serumu solidan makeover. Mnogi ljudi žalili su se brendu zbog problema s oksidacijom seruma koja mu se događala jako brzo nakon otvaranja proizvoda (a ponekad čak i prije njegova otvaranja), pa se brend odlučio za novi koncept. Sada C-Firma serum dolazi u dvije bočice i sami ga miksate u trenutku kada ga želite koristiti, što mu znantno produljuje rok trajanja na polici u kupaonici. Oni koji su ga isprobali čak kažu da je u novoj verziji lakše, ali još potentnije formule!

Glow Recipe Guava Vitamin C + Ferulic Dark Spot Serum

Vitamin C postao je toliko pouzdan partner naše beauty rutine, da se i dalje zadržava visoko na listi top sastojaka za njegu kože i brendovi ga iz sezone u sezonu ponovno predstavljaju u ovom ili onom serumu za lice.

Novost s vitaminom C tako ima i brend Glow Recipe. Guava Vitamin C Dark Spot Serum klinički je unaprijeđen i moćan serum koji tretira postojeće i sprečava pojavu novih tamnih mrlja na koži, a čini to zahvaljujući čak 5 oblika vitamina C koji se pojavljuju u njegovoj (stabilnoj) formuli. Nakon nekog vremena korištenja, tvrde iz brenda, koža će vam biti transformirana – ujednačenog tona, svjetlijeg dojma i bez svima nam mrskih mrljica.

Foto: Tata Harper, Dermalogica, Glow Recipe, Drunk Elephant, NIOD

Učitati još
Zatvori