Najizdržljiviji ruževi za usne u divnim nijansama crvene

Najizdržljiviji ruževi za usne u
divnim nijansama crvene

Crveni ruž za usne jedan je od rijetkih make up proizvoda iza kojeg se krije kultni status i predznak klasika. Istovremeno upečatljiv i klasičan, crveni ruž za usne je beauty favorit za kojim ćemo posegnuti kako bismo u trenutku začinili i transformirali svoj make up look i dodali mu dozu old school glamura. Baš poput većine make up favorita, crveni ruž za usne donosi paletu neodoljivih nijansi među kojima će baš svatko lako pronaći svoju omiljenu crvenu ili nekoliko njih – od jarke crvene s naglašenih narančastim podtonom do zagasitih tonova boje crnog vina. U raskošnom i glamuroznom svijetu crvenih ruževa za usne, istaknulo se nekoliko ultimativnih klasika koji odlično stoje baš svima.

Najbolji crveni ruževi za usne

Najpopularniji i najsvestraniji crveni ruževi za usne su klasici unutar kategorije klasika koji su prešli granice beauty svijet i postali sinonim za glamur, samouvjerenost i prkos. Istovremeno efektni i elegantni, trendi i klasični, najbolji crveni ruževi za usne jedan su od najpoželjnijih i najprodavanijih make up proizvoda. Što ih čini toliko posebnima? I dok se njihove formule bitno razlikuju i donose sve od raskošnih kremastih tekstura do tekućeg ruža za usne s baršunastim efektom, najbolji crveni ruževi za usne ističu se pomno kreiranim nijansama koje pristaju baš svima.

Od poznatog Diorovog ruža iza broja 999 i najprodavanijeg M.A.C ruža za usne u nijansi Ruby Woo preko red carpet favorita s potpisom celebrity make up artistice Charlotte Tilbury do NARS Dragon Lady olovke za usne i drogerijskog klasika koji je još uvijek redovito rasprodan, u nastavku donosimo top listu najboljih crvenih ruževa za usne.

DIOR ROUGE DIOR 999

Dior Rouge Dior 999

CHARLOTTE TILBURY MATTE REVOLUTION RED CARPET RED

Charlotte Tilbury Matte Revolution Red Carpet Red

NARS VELVET MATTE LIP PENCIL DRAGON GIRL

NARs Velvet Matte Lip Pencil Dragon Lady

M.A.C RETRO MATTE LIPSTICK RUBY WOO

M.A.C Retro Matte Lipstick Ruby Woo

BOURJOIS ROUGE EDITION VELVET HOT PEPPER

Bourjois Rouge Edition Velvet Hot Pepper

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori