Toasted Coconut Blonde je nova poželjna boja plave kose za jesen

Toasted Coconut Blonde je nova poželjna
boja plave kose za jesen

Plava boja kose oduvijek je plijenila mnogo pozornosti, usudili bismo se reći više nego bilo koja druga, pa ne čudi interes koji se svake sezone javlja za novim tehnikama bojenja plave kose, kao i novim ‘it’ bojama. I ova jesen predstavlja nam neke novitete u tom području i osvježavajuće nove trendove koje će mnoge plavuše poželjeti isprobati, ali i žene s bilo kojom drugom bojom kose, koje žele postati plavuše. Pisali smo vam o medenoj kosi kao jednom od vodećih trendova za jesen/zimu 2018./2019., a prva slavna ambasadorica joj je Blake Lively, koja odlično nosi ovu nekoliko tona tamniju i topliju plavu od njene uobičajene. No, frizerski saloni diljem svijeta ‘mućkaju’ i dalje i novi trendovi u plavoj kosi tek se naziru, pa je nemoguće reći da će samo medena plava biti ‘in’ ove jeseni. Dokazuje to i još jedna nova plava boja se pojavila; upoznajte Toasted Coconut Blonde!

Toasted Coconut Blonde

Ova boja obišla je svjetske medije posljednjih dana, kao vrlo atraktivna jesenska verzija plave kose. Iza nje i njenog imena Toasted Coconut Blonde stoji Kayluh Stewart, frizerska stilistica, specijalistica za balayage i vlasnica američkog frizerskog salona Elysian Studio.

Pa što je točno Toasted Coconut Blonde?

Riječ je o balayageu kod kojeg je baza vrlo duboka, a korijen kose bogat i taman, i koji gradirano i mekano prelazi u toplije, kremasto plave tonove, da bi naposljetku sami vrhovi kose bilo ledeno plavi. Sve boje na kosi stapaju se jedna s drugom kako bi ovaj balayage djelovao što prirodnije, ali i efektnije. Frizerska stilistica ističe i kako je Toasted Coconut Blonde boja kose jednostavna za održavanje, jer kako kosa raste, izrastaju i korijeni u prirodnoj boji i savršeno se stapaju s ovom bojom. Jedino sugerira ulaganje u ljubičasti šampon, kako bi ledeno plavi vrhovi kose zadržali svoju boju.

Foto: Instagram

Preporuka

Zatvori