Baršunasti ruževi bit će najženstveniji dodatak usnama ove zime – evo gdje pronaći najbolje

Baršunasti ruževi bit će najženstveniji dodatak usnama ove zime – evo gdje pronaći najbolje

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lisa Eldridge (@lisaeldridgemakeup) on

Beauty trendovi za jesen/zimu 2018./2019. složili su se u jednom; sav fokus ove je sezone na usnama. Skrećući pozornost s inače dominantnih, izražajnih i make upom dramatično naglašenih očiju, usne dobivaju svojih 5 minuta i zato zaslužuju najraskošniji mogući tretman. A ima li raskošnije teksture od one baršunaste? Baršun na usnama trenutno je podjednako popularan kao baršun na odjeći i ovaj trend kulminaciju doživljava upravo u blagdanskoj sezoni, kada smo navikli pokazivati svoja svečana izdanja, glamuroznija no u bilo kojem drugom mjesecu.

Baršunasti ruževi nove generacije bogatih su pigmenata i divne mat teksture, pa na usnama izgledaju posebno ženstveno i zavodljivo. A ako ostatak make upa svedete na relativni minimum, svi pogledi pouzdano će biti upereni u vaše usne. Zašto ove sezone ponovno pričamo o njima? Zato što ih je nedavno u svojoj kolekciji make upa predstavila poznata make up artistica Lisa Eldridge, s tri super glamurozne nijanse savršene za sve posebne trenutke u životu jedne žene. Ovi ruževi doista su baršunasti, već na prvi pogled, no na usnama nisu teški i ne isušuju ih. Formula je kremasta i hidratantna, a rezultira mat teksturom s laganim sjajem, pa nije riječ o strogoj mat varijanti ruža.

 

Lisa Eldridge Velvet Ribbon Plush True Velvet Lipstick Colour

Lisa Eldridge Velvet Morning Plush True Velvet Lipstick Colour

Lisa Eldridge Velvet Jazz Plush True Velvet Lipstick Colour

Baršunasti ruževi za usne

Osim Lise Eldridge, baršunaste ruževe predstavili su i drugi make up i beauty brendovi. Novijeg datuma su i oni brenda Clarins, Joli Rouge Velvet. Formula je vrlo slična onoj Lise Eldridge, jer je kremasta, hidratantna, a usnama pruža intenzivnu i dugotrajnu boju u mat finišu. Chanel se ove jeseni i zime u potpunosti okrenuo mat teksturama, pa je bilo očekivano i da će u svojoj blagdanskoj kolekciji otići korak dalje i poigrati se baršunom u jednom super klasičnom crvenom ružu za usne. Bourjois je još jedan brend sada već jako dobro poznat po baršunastim ruževima za usne, koji dolaze u tekućem obliku, baš kao i oni brenda Kylie Cosmetics, i mogu stati uz bok mnogim drugim high end ruževima.

 

Bourjois Rouge Edition Velvet

Clarins Joli Rouge Velvet Lipstick

Bobbi Brown Luxe Liquid Lip Velvet Matte

e.l.f. Cosmetics Velvet Matte Lipstick

Kylie Cosmetics Dazzle Velvet Lipstick

Chanel Rouge Allure Velvet Luminous Velvet Red

Foto: Instagram, Lisa Eldridge, Kylie Cosmetics, Clarins

Učitati još
Zatvori