Viralni TikTok trik – lash lift za 12 kuna, za koji vam trebaju samo dvije stvari
Viralni TikTok trik – lash lift za 12 kuna, za koji vam trebaju samo dvije stvari

Viralni TikTok trik – lash lift za 12 kuna, za koji vam trebaju samo dvije stvari

Najnoviji TikTok trik nemalo je oduševio korisnike te društvene mreže. Naime, uz njega možete do lijepih uvijenih trepavica kod kuće i to za samo 12 kuna. Da stvar bude još bolja, trik je jednostavan i može ga isprobati bilo tko, čak i oni koji nisu iskusni i vješti sa šminkom.

Sve što vam treba je vazelin, koji možete nabaviti po cijeni od 12 kuna i uvijač za trepavice. Beauty influencerice s TikToka kunu se da vam uz ovaj trik ne treba čak ni maskara. Sudeći po rezultatim u njihovim videima, u pravu su. Njihove trepavice izgledaju tamno, kao da nose maskaru. Uz to su uvijene kao da su netom stigle s profesionalnog lash lifta.

Kako ovaj TikTok trik uopće funkcionira? Tanak sloj vazelina treba namazati na mekani jastučić uvijača za trepavice i jednostavno uviti trepavice kako biste i obično. Jednom kada su trepavice u uvijaču pročešljajte ih čistim kistom od maskare kako bi vazelinom obložili sve trepavice. Trepavice nakon toga budu uvijene i izraženije.

 

Možete koristiti i drugu metodu, a ta je da direktno na trepavice nanesete sloj vazelina te ih onda uvijete uvijačem za trepavice. Ipak, nisu svi pobornici ove druge jer lako moguće da nanesete previše vazelina koji bi vam mogao smetati kasnije.

Jedna TikTokerica si je još olakšala postupak pa je nabavila praznu tubu, poput one za maskaru. U nju je stavila vazelin i sada ga prije uvijanja nanosi četkicom za maskaru direktno na trepavice.

Foto: Pexels, Instagram

Učitati još
Zatvori