Trik za lash lift kod kuće: Treba vam jedan proizvod koji već vjerojatno imate
Trik za lash lift kod kuće: Treba vam jedan proizvod koji već vjerojatno imate

Trik za lash lift kod kuće: Treba vam jedan
proizvod koji već vjerojatno imate

Neke žene su jednostavno sretnice pa imaju prirodno duge i guste trepavice, a druge su osuđene na alternativne metode postizanja takvog looka pa koriste umjetne trepavice, slojeve i slojeve maskare, ekstenzije i sve druge moguće načine kako bi njihove trepavice bile barem prividno duže i voluminoznije. Također, često se pojave razni trikovi na društvenim mrežama kojima je jednostavno teško odoljeti.

TikTok trend

Najnoviji TikTok trik nemalo je oduševio korisnike te društvene mreže. Naime, uz njega možete do lijepih uvijenih trepavica kod kuće i to za samo nekoliko eura. Da stvar bude još bolja, trik je jednostavan i može ga isprobati bilo tko, čak i oni koji nisu iskusni i vješti sa šminkom.

Sve što vam treba je prozirni gel za obrve, nebitno kojeg brenda, uvijač za trepavice i četkica za trepavice. Beauty influencerice s TikToka kunu se da vam uz ovaj trik ne treba čak ni maskara. Sudeći po rezultatim u njihovim videima, u pravu su. Njihove trepavice izgledaju tamno i voluminozno, kao da nose maskaru. Uz to su uvijene kao da su netom stigle s profesionalnog lash lifta.

Kako ovaj TikTok trik uopće funkcionira? Na četkicu za obrve nanesite sloj gela za obrve i zatim nanesite na vaše trepavice poput maskare. Opcionalan korak je uvijanje trepavica uz pomoć uvijača kako biste dobili efektniji izgled. Trepavice nakon toga budu uvijene i izraženije, a izgledaju jako prirodno.

@tarryn_muhl

Replying to @yas_elena_ trying out clear brow gel as mascara to see if I like this better… and guess what? I DO 🥲 #mascarahack #makeuptutorial #browgel

♬ original sound - Tarryn Muhl

Prednosti korištenja gela za obrve, umjesto recimo vazelina, su lagane i mekane trepavice. Gel za obrve se također lakše skida od vazelina koji trepavice učini krutima i teškima, a mnogi liječnici savjetuje da se vazelin ne koristi često jer postoji mogućnost dobivanja infekcije ili ječmenca.

Foto: Instagram (@oliviabrower_, @instagwen_)

Učitati još
Zatvori