Najmoderniji i najinovativniji uređaj za oblikovanje tijela koji je osvojio brojne Hrvatice

Najmoderniji i najinovativniji uređaj za oblikovanje tijela koji je osvojio brojne Hrvatice

Posljednjih tjedana na društvenim mrežama brojne Hrvatice nižu hvalospjeve o Tesli, i ne, pritom se ne radi o automobilu već o trenutno najmodernijem i najinovativnijem uređaju za oblikovanje tijela, kojeg iz prve ruke možete isprobati u zagrebačkom Beauty Centru Caprice, na adresi Ksaverska cesta 17.

Upoznajte Teslu

Riječ je o elektromagnetnom stimulatoru mišića, koji funkcionira tako da elektromagnetsko polje prolazi kroz kožu, kao i potkožje područja koje se tretira, te stimulira mišiće pružajući im intenzivne i kontinuirane kontracije.

To dovodi do rasta mišića, ali i umiranja masnih stanica. Teslina vrhunska tehnologija na neinvazivan način dovodi do oblikovanja tijela, izgradnje muskulature i sagorjevanja masti.

Sastoji se od dva aplikatora veličine raširenog dlana koji se postavljaju na ciljana područja: trbuh, bedra, stražnjicu i nadlaktice. Aplikatori stvaraju intenyivnu elektro magnetnu stimulaciju koja dovodi do kontrakcije mišića. Uređaj koristi određeni raspon frekvencija koje ne dopuštaju relaksaciju mišića između dvije kontrakcije, tako da je mišić prisiljen da ostane u kontrakciji nekoliko sekundi. To dovodi do topljenja masnoće u tkivu oko mišića – takozvani fat burning efekt.

Tretman traje 30 minuta po jednom tretiranom području, ne zahtijeva oporavak, nema nuspojava i vrlo je ugodan. Preporuča se dolazak dva do tri puta tjedno, i 10 do 12 tretmana.

Kontraindikacija nema, no preporuča se izbjeći tretman prvi dan ciklusa, 6 tjedana nakon poroda i naravno u slučaju trudnoće.

Rezervirajte svoj termin

Beauty Centar Caprice pružit će vam savršen sklad uma, tijela i duha, a samo jedan odlazak biti će dovoljan da se nepovratno zaljubite u ovu ljupku well-being oazu.

Svoj termin za tretman Teslom rezervirati možete na kontakt brojeve 01/4677-482 ili 098/233-707. Više informacija možete doznati na www.beautycentarcaprice.hr.

Foto: PR

Preporuka

Zatvori