Terrazzo manikuru obožavat ćemo nositi ovo proljeće

Terrazzo manikuru obožavat ćemo
nositi ovo proljeće

Manikure mogu postati prilično detaljne, baš poput malih umjetničkih djela. Od životinjskih do cvjetnih uzoraka i 3D nail arta koji je nesumnjivo najnaprednija vrsta manikure koju možete dobiti. No, ovo proljeće nosit ćemo terrazzo uzorak na noktima u svim svojim omiljenim bojama. Terrazzo uzorak je vjerojatno već dio vašeg kućnog dekora, ali kao što možemo vidjeti na Instagramu, on definitivno zaslužuje postati i naša inspiracija za manikuru. Najbolji dio ovog trenda je to što je vrlo jednostavan za izraditi kod kuće. Samo odaberete nekoliko svojih omiljenih boja, nabavite mali i uski kistić za kreiranje detalja i malo po malo počnete nanositi lak kako biste oponašali šareni dizajn kućnog dekora.

Terrazzo manikura unijet će boje u našu svakodnevicu

Terrazzo je vrlo zabavan način za eksperimentiranje s paletama boja jer ne postoji način na koji možete pogriješiti prilikom kreiranja ovog tipa manikure. To je stvarno savršen uzorak za DIY nail art. Važno je kreirati lijepu bazu s obzirom na to da ju terrazzo uzorak neće u potpunosti prekriti. Potom uzorak možete napraviti kako god želite – od manjih mozaik komada do većih i upečatljivijih oblika.

Da biste dobili najljepši rezultat, za svaku boju odaberite slične oblike i veličine. Počnite s jednom bojom i iscrtajte one najveće oblike. Pustite da se oni osuše, potom nastavite s drugom i trećom bojom i oblicima. Ako vam se ne svidi jedan od oblika, možete ga samo izbrisati uz pomoć štapića za uši te izbjeći to da morate krenuti ispočetka. Na kraju, strpljivo pričekajte da se svi slojevi osuše prije nego što sve zacementirate top coatom, kako se boje ne bi razmazale. Ako želite postići najvjerniji terrazzo uzorak, odaberite mat nadlak. Od nude dizajna s terrazzo akcentima do onih potpuno obojanih, u nastavku možete naći neke od najljepših terrazzo manikura za inspiraciju.

Učitati još
Zatvori