Našli smo najčarobniju frizuru ove zime
Našli smo najčarobniju frizuru ove zime

Našli smo najčarobniju frizuru ove zime

Internet je svakakav, ali može biti divan, pogotovo ako tražite inspiraciju. Bilo da vas treba inspirirati kako se obući, našminkati ili kakvu frizuru napraviti, sve možete pronaći na društvenim mrežama. Upravo društvene mreže i kreatori diktiraju mnoge trendove. Osim toga, društvene mreže imaju moć uzdići ili pokopati neki proizvod.

U ovom tekstu koncentrirat ćemo se na frizure. Već smo pisali o onima koje će biti hit u 2023. godini, kao i bojama kose koje će se nositi. Sada je došlo vrijeme za jednu posebnu frizuru koju odlično možete isfurati na doček, neki poslovni ili privatni event. Naime, radi se o punđi s pomakom. Ona je niska, kosa je zalizana, ali kosi se dodaju šljokice i to izgleda jako efektno.

Te šljokice onda izgledaju kao zrake svjetlosti koje izlaze iz punđe. Iskreno, izgleda čarobno. Zapravo, savršeno za doček 2023. jer podsjeća i na vatromet. Ova frizura najprije se počela pojavljivati na TikToku, a onda je počela preplavljivati i Instagram. Ne čudi jer zaista izgleda dobro.

Zapravo radi se o nadograđenoj verziji clean girl punđe. Cijelu godinu gledamo influencerice kako nose zalizane niske punđe s razdjeljkom na sredini. Tako i ova frizura izgleda sprijeda, ali jednom kada se okrenete – spektakl.

Posebna svečana punđa

Ako je jedna frizura savršena za kraj godine, to je ova. Ona je zabavna, festive, prepuna šljokica, a i jednostavna za napraviti. Doduše, teško da će vam dobro ispasti ako ju radite sami, ali može vam ju napraviti frizerka ili vam može pomoći frendica. Na vama je samo da nabavite šljokice. Kasnije ćete samo oprati kosu kako biste i inače.

Možete koristiti sitnije ili krupne šljokice, a možete ih i sve pomiješati. Ako ne nađete gel koji već u sebi ima šljokice uvijek ih možete dodati u običan gel koji ćete nanositi kistićem na kosu. Ne može biti jednostavnije, a svakako ćete se isticati u gomili. Osim šljokica, na kosu možete aplicirati i nekoliko kristalića ako želite decentniji, a svejedno svečani look.

Učitati još
Zatvori