Stylish frizure kojima možete osvježiti svoj look u 2021.

Stylish frizure kojima možete
osvježiti svoj look u 2021.

Nova godina je savršeno vrijeme za to da se unesu određene promjene i svježina u naš look, barem kad se radi o našoj kosi. Većinu 2020. godine proveli smo kod kuće i samostalno obavljali sve beauty tretmane za kosu koji su bili potrebni – od bojanja kose pa čak i šišanja do kreiranja različitih frizura. Tako da nema boljeg vremena od sada da još malo eksperimentiramo sa stylingom svojih frizura. Najbolji trendovi u stiliziranju kose u 2021. godini okreću se oko odvažnosti i uvođenja promjena. U nesigurnim vremenima trendovi odgovaraju novim težnjama, ponovno obnavljajući našu želju za bijegom. Kad frizura koju odaberemo izlazi iz okvira našeg uobičajenog stila, tada je i ona poput malog bijega.

Stylish frizure koje će unijeti promjenu u svaki dan

Uvijek smo u potrazi za inspiracijom, idejama i mikro trendovima. Više nego ikad prije, nagovještavaju se kontrastni trendovi koji miješaju nostalgiju za prošlošću i čežnju za boljom budućnosti. Tako možemo vidjeti mnogo trendova iz ’40-ih i ’90-ih, samo u novim verzijama. Bilo da se radi o hrabroj novoj frizuri, bojama koje uljepšavaju duge zimske dane ili stylish frizuri za šetnju gradom, važno je uvijek odabrati look koji vam pomaže da ponovno otkrijete svoje samopouzdanje i jednostavno se osjećate dobro.

Trendovi govore sami za sebe, šiške i slojevi bit će u centru pozornosti, kao i kovrčava kosa s bogatim volumenom i kratke ‘blunt’ frizure koje stavljaju naglasak na crte lica. No, kako će se stilizirati sve te brojne trendi frizure? U nastavku doznajte koje su hit stylish frizure, neke manje, a neke više zahtjevne, kojima možete osvježiti svoj look već sutra.

Valovi iz ’40-ih

Učitati još
Zatvori