Nova trendi boja za kosu spaja tonove sive i smeđe

Nova trendi boja za kosu spaja
tonove sive i smeđe

Beauty trendovi u svijet kose neprestano donose nove it boje i inovativne tehnike bojanja koje ih stvaraju. Nakon desetljeća koje je obilježio još uvijek popularni balayage i istaknuo svjetlije tonove koje su u svaku kosu unosili zaigrani prošarani pramenovi, početak 2018. godine iznenadio je trendom koji nas vraća jednostavnosti prirodnog looka. I dok su naše kozmetičke torbice ispunili lagani puderi, nježni ružičasti tonovi i veliki povratak sjajila, trendovi u svijetu kose vratili su nas našoj prirodnoj boji kose. Sve veća popularnost nude trenda koji ne donosi drastičnu promjenu prirodne boje, već ju naglašava i izvlači ono najbolje iz nje u središte pozornosti ponovno je stavila nijanse smeđe.

Kako bi naglasili ljepotu smeđih nijansi mnogi su već posegnuli za bakrenim i crvenim podtonovima koji stvaraju topli odsjaj na svakoj smeđoj nijansi. Ipak, nova proljetna sezona ispred nas donosi i nove trendove koji, uz uvijek popularne smeđe nijanse toplih podtonova, ističu i novo, hladnije izdanje smeđih nijansa.

SAVRŠENA BOJA ZA KOSU KOJU STVARA NEOČEKIVANI SPOJ SMEĐE I SIVE

Objavu dijeli Cherin Choi (@mizzchoi)

Nova cool nijansa koja polako, ali sigurno osvaja beauty svijet donosi neočekivani spoj smeđe i sive. Iako smo dosad zazirali od korištenja sive boje u strahu da će sivi pramenovi stvoriti ozbiljniji izgled i izazvati efekt suprotan onom željenom, omiljene tehnike poput balayagapalm paintinga i bronzinga sada su izvukle najbolje od smeđe i sive boje te stvorile paletu neodoljivih hladnih smeđih tonova.

Od najhladnije bronde nijanse koju obožavaju trendseterice, a koja nijansama smeđe i sive dodaje i plavu boju do raskošnih tamnih tonova s suptilnim hladnim odsjajem kojeg stvaraju tanki balayage pramenovi ili pomna kombinacija smeđe i sive boje. Kombinacija smeđih i sivih tonova donose pravo osvježenje u paletu smeđih nijansi za kosu koje donosi suptilnu, ali efektnu promjenu zbog koje zasigurno neće požaliti.

Objavu dijeli Cherin Choi (@mizzchoi)

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori