Smeđu manikuru viđamo posvuda: Izdvojili smo najljepše čokoladne nokte za jesen
Smeđu manikuru viđamo posvuda: Izdvojili smo najljepše čokoladne nokte za jesen

Smeđu manikuru viđamo posvuda: Izdvojili smo najljepše čokoladne nokte za jesen

Svake godine, jako smo uzbuđeni zbog jesenskih trendova noktiju. Ako ste poput nas, sigurno imate cijeli moodboard noktiju za jesensku sezonu. Jesen je vrijeme kada nokti zaista dolaze od izražaja. Ne postoje čvrsta i brza pravila o tome koje boje noktiju nositi u koje doba godine, ali uvijek naginjemo onoj paleti tonova koji prate sezonu.

Trendovi manikura za jesen 2023.

Budući da je službeni početak jeseni pred vratima, savršeno je vrijeme za najnovije trendove noktiju za jesen 2023. Ove sezone sve je u znaku quiet luxury noktiju, s naglaskom na klasične čokoladno smeđe nijanse. Ovi elegantni i nenametljivi izbori svakom će izgledu dodati dašak bezvremenskog stila. Bilo da preferirate kratke i suptilne nokte ili hrabre i odvažne manikure, postoji nešto za svačiji ukus. Kako bismo vam pomogli pronaći svoju savršenu jesensku manikuru, pronašli smo nekoliko ideja za inspiraciju. Dakle, pripremite se za novi izgled noktiju i prigrlite ugodnu i šik energiju sezone.

Čokoladne nijanse na noktima

Latte makeup i pramenovi zauzeli su veliko mjesto na TikToku kao topao i lijep prijelazni trend ljepote koji će nas prevesti iz sunčanog u hladnije vrijeme. Što se više priblizavamo jeseni, to su nijanse na našim noktima tamnije, a ove jeseni jedna od najpopularniji bit će slasna nijansa čokolade. Topla je to smeđa boja koja izvrno izgleda na kratkim, prirodnim i bademastim noktima. Ona odiše elegancijom i profinjenošću.

Nijansu smeđeg laka možete prilagoditi sebi. On može biti svjetlija, u boji miječne čokolade ili tamna, baš poput čokolade s velikim udjelom kakaa. Ovakvi nokti savršeno se slažu sa svim drugim koloritima jeseni, a i izvrsna su alternativa za sve one koji žele tamniju i ozbiljniju manikuru, a nisu fanoci bordo crvene boje na noktima.

Učitati još
Zatvori