Micro french je manikura koja izgleda još elegantnije od klasične francuske
Micro french je manikura koja izgleda još elegantnije od klasične francuske

Micro french je manikura koja izgleda još
elegantnije od klasične francuske

Kad vam netko spomene manikuru pretpostavljamo da je ona koja vam među prvima padne na pamet – francuska. To je vječiti klasik koji je s godinama evoluirao u elegantnu opciju koja je uvijek odličan izbor, što za svaki dan, što za svečane prigode. Ono što je počelo kao debela bijela crta sada je precizan nail art koji se prilaodava svim mogućim oblicima noktiju. Da stvar bude još bolja, francuska manikura sada poprima još elegantniji oblik, a to je micro french.

Radi se o manikuri koja je mlađa sestra klasičnog frencha. Crta koja se nalazi na početku nokte u micro frenchu je zaista micro. Upravo zato, koju god boju odabrali, svaka izgleda jako elegantno i chic. Micro francuska manikura jedna je od onih koje će obljiljetiti jesen pred nama.

Micro french stoji svima

Bilo da imate duge ili kratke nokte, kockaste, zaobljene, ovalne ili bademaste – micro french će super izgledati. Ovo je naprosto jedna od onih manikura koje stoje svima. Također, možete birati koju god boju želite i to neće izgledati prenapadno. Micro french možete napraviti i sami doma i nositi ga na prirodnim noktima, a jednako dobro izgleda i ako je napravljen trajnim lakom ili gelom.

Naravno, vaše noktarice će biti spretnije i trebat će im manje vremena nego vama doma, ali činjenica je da se ova manikura može napraviti i kod kuće.

Posebno će ga voljeti svi s kratkim noktima

Mnogi koji nose kratke nokte izbjegavaju francusku manikuru. Naprosto deblja bijela crta na početku nokta ne izgleda toliko dobro na kratkim noktima, koliko ma onim malo dužim. Zato je micro french idealan. Ako volite kratke nokte, a svejedno želite french, ovo je super opcija. Ona neće skratiti nokte i vizualno smanjiti ploču nokta.

Koliko god istraživali nail art i tražili boje za sebe, činjenica je da se na french uvijek možemo osloniti kada nam treba nešto elegantno. Bilo da radite nokte stalno ili samo za posebne prilike, s francuskom manikurom, pogotovo ovom micro, nećete fulati.

Učitati još
Zatvori