Popularna Skandinavka, Pernille Teisbaek, više nije plavuša. Njena nova boja kose hit je ove jeseni
Popularna Skandinavka, Pernille Teisbaek, više nije plavuša. Njena nova boja kose hit je ove jeseni

Popularna Skandinavka, Pernille Teisbaek, više nije plavuša. Njena nova boja kose hit je ove jeseni

Jesen je doba godine kada tražimo promjene, male transformacije zbog kojih ćemo se osjećati dobro. Zapravo, jesen je kao mali početak nove godine u godini. Pa zašto to ne popratiti novom frizurom? To može biti neka sitna promjena koju ćemo, realno, primijetiti samo mi sami, a može biti i nešto potpuno drugačije od onog što smo dosad nosili. To može biti ‘big cut’, odnosno možemo se riješiti puno, puno centimetara, ili možemo promijeniti boju, recimo, plava može postati smeđa boja kose.

Ove jeseni i zime trend će biti tople i duboke boje. Ipak, hit će biti prirodan look, dok ćemo neke ‘divlje’ boje ostaviti za sljedeće ljeto. Jedna od boja koja će vladati ovim hladnijim danima svakako je smeđa. Stoga, nemojte se iznenaditi ako vaša vječno plava prijateljica odjednom postane brineta.

Poznate dame i smeđa boja kose

Upravo to je napravila i stilistica, dizajnerica interijera i influencerica s gotovo milijun i pol pratitelja – Pernille Teisbaek. Rodom iz Danske, ova skandinavska influencerica mnogima je inspiracija, bilo da se govori o modi, interijerima ili ljepoti. Tako je nedavno objavila fotku na kojoj ima novu boju kose, prekrasnu tamno smeđu.

Zapravo, tu boju bismo nazvali nijansom tamne čokolade. Pernille je dosad bila plavuša, njezina kosa bila je prošarana pramenovima boje meda. Iako joj je i to odlično stajalo, ova tamna nijansa dala joj je jednu potpuno drugu ‘vibru’. Sada izgleda ‘edgy’ te svršeno naglašava njezinu put.

Ako i vi razmišljate o promjeni, smeđa je odličan izbor. Tu boju lako je održavati i vječito izgleda sjajno, a kosa izgleda zdravo. Ako ne znate koju nijansu izabrati, vodite se podtonovima svoje kože. Toplija smeđa s crvenim podtonovima odlično će stajati osobama s toplim podtonovima kože. Ona smeđa s hladnim podtonovima stajat će ljudima koji imaju i takav ten. Standardno, sretnicama s neutralnim tenom stoje gotovo sve nijanse smeđe.

Inače, još nešto tamniju smeđu boje kose trenutno ima Nicola Peltz Beckham, koja je prije toga bila platinasto plava. Tu je i Lily James, koja je posljednjih mjeseci često mijenjala boju kosu, a među njima je bila i čokoladna smeđa.

FOTO: Instagram (@pernilleteisbaek)

Učitati još
Zatvori