Veliki povratak prirodne i svestrane nijanse: Svi se ovih dana bojaju u smeđu
Veliki povratak prirodne i svestrane nijanse: Svi se ovih dana bojaju u smeđu

Veliki povratak prirodne i svestrane nijanse:
Svi se ovih dana bojaju u smeđu

Hailey Bieber iznenadila je sve kada se ošišala početkom 2023., a sada godinu dana kasnije  vratila se dužoj kosi, a promijenila je i svoju boju kose.

Hailey je sa svojom bob frizurom postavila pravi beauty trend. Međutim, odlučila je promijeniti stvari u velikoj mjeri tijekom vikenda na Super Bowlu, dodavši duljinu tako da joj kosa sada pada točno ispod ključne kosti umjesto frizure koju je nosila veći dio godine. Svatko tko je pokušao izrasti bob može suosjećati s tim, jer postoji neugodna faza između boba i loba u kojoj je vaša kosa predugačka, ali još uvijek prekratka za šik frizure.

@haileybieber

🍓🍰📲🤳🏻🤳🏻

♬ Make You Mine - Madison Beer

Veliki povratak smeđe boje kose

Smeđa kosa, u svim svojim nijansama, doživljava pravu renesansu kao neosporni trend u svijetu ljepote. Naš Instagram feed preplavile su tamnije nijanse smeđe. Ne čudi nas, jer smeđa boja nije samo prirodna, već i svestrana i prilagodljiva svakom tonu kože i stilu. U posljednjim sezonama, smeđa boja kose postala je sinonim za sofisticiranost i eleganciju, privlačeći pažnju svih, ne samo trendsetera i poznatih osoba širom svijeta.

Kako održavati smeđu boju kose?

Za održavanje sjaja i zdravlja smeđe kose, ključno je koristiti visokokvalitetne proizvode za njegu kose, uključujući hidratantne šampone i regeneratore. Redovito posjećivanje frizera također pomaže u očuvanju svježeg izgleda boje.

Hailey Bieber smeđa kosa

Smeđa boja kose postala je više od prolaznog trenda – postala je klasični izbor za one koji traže sofisticiranost, prirodnu ljepotu i svestranost. Ova topla nijansa donosi dozu elegancije i jednostavnosti u svakodnevni život, čineći smeđu boju kose neizbježnim trendom za sve zaljubljenike u modu i ljepotu.

Foto: TikTok (@haileybieber), Instagram (@haileybieber, @idaerikssoon)

Učitati još
Zatvori