Slojevita frizura omiljen je jesenski izbor, bez obzira na dužinu kose

Slojevita frizura omiljen je jesenski
izbor, bez obzira na dužinu kose

@rosiehw

Svaka sezona donosi nove trendove u svijetu frizura, no postoji jedna kojoj se uvijek vraćamo, bez obzira na godišnja doba i bez obzira na trendove. Riječ je o slojevima u kosi koji već imaju status kultnog klasika, a svakom će looku dati dozu šarmantne razigranosti. I frizeri obožavaju ovu frizuru, a hvale je jer pristaje svakom obliku lica, bez obzira na to radi li se o dugačkoj kosi, bobu, frizuri sa šiškama… Slojevito ošišana kosa transformirala je klasičan shag iz razdoblja sedamdesetih godina prošlog stoljeća, a svoje je mjesto pronašla i u boho valovima koji se ističu kao omiljena frizura brojnih trendseterica. Popularnost ove nonšalantne frizure svakako su doprinijele o brojne celebrity dame, počevši od Jennifer Aniston, čija je frizura vječna inspiracija u frizerskim salonima, zatim Alexa Chung kojoj svaka dužina izvrsno pristaje, Liv Tyler, Margot Robbie, Rosie Huntington-Whiteley…

slojevita frizura
@alexachung

Ako tražite novu frizuru za jesenske dane, sa slojevima u kosi nema greške. Za tanku kosu idealni su razigrani slojevi koji će stvoriti dojam volumena, dok je teksturu u kućnoj radinosti moguće postići figarom ili peglom za kosu koji su zaslužni za razigrane i raskošne valove u kosi. Osim s bogatim valovima, slojevita frizura odlično izgleda u kombinaciji sa šiškama, a upravo je takva verzija omiljen izbor brojnih Francuskinja, koje su nam često prava inspiracija kad smo u potrazi za novim modnim i beauty trendovima.

Ako ste u potrazi za frizurom koja će osvježiti početak hladne sezone, neka se u užem izboru nađe i slojevita frizura – ona je osvježavajuća, prozračna, jednostavna za održavanje, a u svakom trenutku daje chic efekt, bez obzira na to na koju se dužinu odlučili!

Učitati još
Zatvori