Nova frizura Anne Hathaway neodoljivo podsjeća na onu koju je nosila u ‘Vrag nosi Pradu’

Nova frizura Anne Hathaway neodoljivo podsjeća na onu koju je nosila u ‘Vrag nosi Pradu’

Vrag nosi Pradu jedan je od onih filmova koje možemo gledati uvijek iznova. Jedan od razloga bez sumnje je talentirana glumačka postava koju čine Anne Hathaway, Meryl Streep, Emily Blunt, Stanley Tucci i Adrian Grenier, a koja je ovu romantičnu komediju definitivno podigla na razinu više od onog na što smo navikli kada je o filmovima istog žanra riječ. Drugi razlog zbog kojeg obožavamo film Vrag nosi Pradu je, naravno, moda. Jedan od najboljih elemenata filma transformacija je kroz koju prolazi lik Anne Hathaway. Uz pomoć Nigela kojeg u filmu glumi Stanley Tucci, Andy prolazi kroz transformaciju iz nove i za modu nezainteresirane asistentice do desne ruke moćne i iznimno utjecajne urednice Mirande Priestly, koju glumi Meryl Streep. Transformacija lika Andy popraćena je i dodatno naglašena njezinom modnom transformacijom.

Prije nekoliko dana, Anne Hathaway svoje je brojne fanove oduševila novom frizurom i odličnom odjevnom kombinacijom u kojoj ih je podsjetila upravo na Andy.

Novi look Anne Hathaway koji je oduševio Instagram

Oh Andy, you look so Chic! i Andy is back, samo su dva od brojnih oduševljenih komentara ispod posljednje objave Anne Hathaway na Instagramu. Na početku nove godine, Anne se odlučila za novu frizuru – slojeve koji unose volumen i šiške koje savršeno uokviruju njezino lice. Frizura je to vrlo slična onoj koju je prije gotovo 16 godina nosila u filmu Vrag nosi Pradu. Osim frizurom, Anne je svoje obožavatelje i odličnom odjevnom kombinacijom podsjetila na jednog od svojih najpoznatijih likova.

Cvjetna Valentino haljina mini dužine i s bijelom kragnom, prozirne crne najlonke, crne čizme s platformom i peacoat kaputić, kombinacija su koju definitivno možemo zamisliti u kultnoj Vrag nosi Pradu sceni u kojoj se odlične kombinacije izmjenjuju iz sekunde u sekundu.

Look Anne Hathaway oduševio je Instagram i istaknuo se kao savršena inspiracija za 2022. godinu, osobito frizura s chic šiškama koje će mnoge od nas nagovoriti da ih i sami isprobamo.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori