Serum sa sastojkom koji je 4 puta hidratantniji od hijaluronske kiseline
Serum sa sastojkom koji je 4 puta hidratantniji od hijaluronske kiseline

Serum sa sastojkom koji je 4 puta
hidratantniji od hijaluronske kiseline

Hijaluronska kiselina kraljica je hidratacije. Nema tko vam neće preporučiti proizvode s njom ako pitate kako riješiti problem suhe kože. Jedna molekula hijaluronske kiseline na sebe veže tisuću puta više vlage od vlastite težine. Naprosto, jedan je od najjačih humektanata. No što kada bismo vam rekli da postoji spoj koji je još hidratantniji od nje?

Radi se o poliglutaminskoj kiselini. Ona koži daje vlagu, ali i poboljšava sposobnost kože da upija vlagu. Ipak, ono zbog čega je poliglutaminska kiselina još bolja za vlaženje kože od hijaluronske je činjenica da ona na koži stvara zaštitni sloj koji sprječava vodu za ispari s kože. Jedan proizvod koji sadrži upravo poliglutaminsku kiselinu, a koji je skupio više od 400 pozitivnih recenzija je Barrier+ Triple Lipid + Collagen + Niacinamide Activating Serum brenda Skinfix.

Skinfix krema
Skinfix

Ovaj serum uz već spomenutu kiselinu sadrži još deset klinički dokazano djelotvornih aktivnih sastojaka poput niacinamida i peptida. Oni na očigled popravljaju izgled kože, ona postaje elastičnija, a koža barijera je osnažena. Pogodan je za normalnu, suhu, kombiniranu i masnu kožu te za probleme poput finih linija, suhoće te gubitak čvrstoće i elasticiteta.

Ovaj serum treba upotrebljavati kao pripremu kože za nanošenje retinola, vitamina C, kiselina, šminke, krema sa zaštitnim faktorom i kao zaštitu od vanjskih stresora. Uz to, ovaj serum savršen je kao njega nakon postupaka s laserom ili pilinga. Ovo bi trebao biti vaš prvi korak koji će maksimizirati učinak svih drugih skincare proizvoda. Nanosi se ujutro i navečer na suho i čisto lice.

Skinfix serum s posebnim sastojcima

Bitno je naglasiti i da ovaj serum karakterizira posebna tehnologija za koju je predan zahtjev za patentiranje. Ta tehnologija na površini kože instantno i dramatično potiče prirodnu proizodnju ceramida i masnih kiselina kako bi se obnovila kožna barijera. Uz to, serum duboko penetrira te pojačava proizvodnju kolagena za čvršću i zdraviju kožu.

Dodatno, učinkovitost ove kreme potvrđena je u kliničkoj studiji. Ljudi su prijavili kako su primijetili dugotrajno poboljšanje hidratacije kože, kao i poboljšanje u kožnoj barijeri. Više o ovom serumu saznajte ovdje.

FOTO: Skinfix, Instagram (@youglowgrrl, @pollyhey, @skinfixinc)

Učitati još
Zatvori