Skincare bestselleri na velikim Black Friday popustima
Skincare bestselleri na velikim Black Friday popustima

Skincare bestselleri na velikim
Black Friday popustima

Black Friday gotovo da je praznik za sve nas koji volimo shopping. Dan je to kada padaju cijene, a iako je to nekada stvarno bio samo taj jedan petak, većina internetskih trgovina kao i onih fizičkih, te popuste je produžila na cijeli tjedan. Još bolje vijesti za sve nas koji planiramo kupnju. Bilo da se radi o gadgetima, odjeći, kućanskim apratima ili kozmetici, svatko može pronaći nešto za sebe. Ipak, mi ćemo se u ovom tekstu koncentirati na skincare proizvode koji su trenutno sniženi, a ujedno su i bestselleri.

Proizvodi su to koji su već stekli kultni status i za koje pouzdano znamo da dobro rade svoj posao. To nisu oni viralni proizvodi čija slava kratko traje već proizvodi koji dokazano djeluju. Ovdje smo birali proizvode na kojima će vam koža biti zahvalna kada ih uključite u rutinu.

Skincare popusti

Kada govorimo o bestsellerima, mislimo na proizvode koji su kontinuirano rasprodani jer su toliko dobri. Njihovo djelovanje isprobalo je i potvrdilo jako puno ljudi koji ih uvijek iznova vjerno kupuju. Što je bolja garancija od takve reputacije? Ipak je najlakše nove izabrati proizvode na temelju tuđih iskustava. Tako je najjednostavnije naći proizvode koji bi mogli pasati našoj koži i problemima koje trebamo riješiti. U nastavku slijede najbolji skincare popusti.

Olival popusti

Jedan od omiljenijih skincare brendova za Black Friday ima 30% popusta na kompletni asortiman. Uz to imaju i besplatnu dostavu za cijelu Hrvatsku.

Skintegra popusti

Popularni skincare brend Skintegra također ima popuste za Black Friday. Popusti traju od 21.- 25.11., a uz kod SHOPSMART20 ugrabite 20% nižu cijenu.

 

Cult Beauty popusti

Ova popularna internetska trgovina s dekorativnom i preparativnom kozmetikom ima nekoliko akcija. Najprije imaju 30% sniženja na 12 najpopularnijih brendova i to kao pripremu za cyber moday. Osim toga, tu je i 40% popusta na razne proizvode koji se nalaze u njihovoj ponudi.

Beauty bay popusti

Još jedna slična stranica poput ove prethode također ima dobre popuste. Za skincare proizvode oni nude 40% popusta.

Look Fantastic popusti

I ova internetska trgovina ima popuste povodom Black Fridaya. Njihova sniženja idu i do 80%, što je zaista dobra ponuda. Izdvajamo najbolje snižene skincare proizvode.

FOTO: Instagram (@emmstell, @linda.sza), Beauty Bay, Cult Beauty, LookFantastic

Učitati još
Zatvori