Sjajilo za usne proljetni je must have, izabrali smo najljepša koja se ne lijepe

Sjajilo za usne jedan je od onih kozmetičkih proizvoda s kojima većina žena ima love-hate odnos. S jedne strane, genijalno izgleda na usnama i idealno je za svaki dan jer je lagano i nenametljivo. Ipak, s druge strane, vjerujemo kako nema žene koja nije doživjela situaciju kad stavi sjajilo na usne, u idućem trenutku zapuše vjetar, a kosa se zalijepi za usta. Da, definitivno jedna od najiritantnijih beauty stvari. Međutim, brendovi su odlučili tome stati na kraj pa su počeli kreirati formule koje su lagane, vlažne i, naravno, neljepljive. Sjajila su mnogima omiljen izbor za plažu jer savršeno pašu uz preplanulu put, a dobar su izbor i kad treba zaokružiti smokey eyes.

Ma, samo neka se sjaji!

Zahvaljujući novoj formuli, vjerujemo kako će sjajila opet postati must have. Usnama daju puniji izgled, a idealna su za proljeće zbog nježnijih, pastelnih tonova i osjećaja prozračnosti kojeg stvaraju. Naravno, za naglašen look, odličan su izbor sjajila u koraljnim tonovima koja će savršeno začiniti svaki proljetni styling.

I brendovi su prepoznali da je riječ o novom make up hitu pa su gotovo svi u svoje kolekcije dodali barem po jednu nijansu. Stvarno je teško reći koja je nijansa bolja, no možete biti sigurni: koju god odaberete, zablistat ćete, doslovno.

Chanel Rouge Coco Gloss – 728 Rose Pulpe

Fenty Beauty Gloss Bomb Universal Lip Luminizer

Fenty Beauty Gloss Bomb Universal Lip Luminizer

Dior Addict Ultra-Gloss - 212 Gold Essence

Dior Addict Ultra-Gloss – 212 Gold Essence

Charlotte Tilbury Collagen Lip Bath Gloss

Charlotte Tilbury Collagen Lip Bath Gloss

Glossier Lip Gloss

Glossier Lip Gloss

Foto: Instagram (@chloremorello, @xthuyle), Chanel, Fenty Beauty, Dior, Charlotte Tilbury, Glossier

0