Nekoliko divnih sjajila za usne s kojima će početak tjedna biti ljepši

@eleanorpendleton

Kad govorimo o kozmetičkim proizvodima koji su doživjeli veliki povratak, vrlo visoko na listi nalaze se sjajila za usne. Iako ih dugo vremena nismo koristili zbog njihovih formula koje su nerijetko bile ljepljive, danas su kozmetički brendovi toliko usavršili sastojke koji se u njima koriste da su mnogima postali idealan saveznik u nenametljivom, svakodnevnom make upu.

Upravo zahvaljujući tome što su na usnama izrazito lagani te ostavljaju divan trag, sve je veći broj žena kojima je sjajilo za usne dio svakodnevne beauty rutine. Danas ih možemo pronaći s potpisom brojnih kozmetičkih brendova, a mi smo izdvojili nekoliko odličnih među kojima ćete lako pronaći favorita za jesenske, ali i zimske dane koji su pred nama.

@shiseido

Mnogi isitču prednost sjajila zato što usnama daju puniji look, a ujedno su i savršena točka na “i” s kojima će se usne sjajiti, no istovremeno biti prozračne. Što se tiče nijansi, hladna sezona “dopušta” sve – od nude nijansi idealnih za svaki dan preko klasične crvene do boje vina i povratničke smeđe koje su zaštitni znak jesenske palete.

Shiseido LacquerInk Lip Shine
Clinique Pop Splash™ Lip Gloss + Hydration
Bobbi Brown Lip Gloss
sjajila za usne
Tom Ford Gloss Luxe
sjajila za usne
Anastasia Beverly Hills Lip Gloss
sjajila za usne
NARS Lip Gloss
sjajila za usne
Charlotte Tilbury Lip Lustre
sjajila za usne
Hourglass Unreal High Shine Volumizing Lip Gloss

Foto: Instagram, Bobbi Brown, Clinique, Shiseido, Cult Beauty

0