Prozirna sjajila su novi beauty trend koji volimo
Prozirna sjajila su novi beauty trend koji volimo

Prozirna sjajila su novi beauty
trend koji volimo

Kako su se mijenjali trendovi u modnom svijetu, tako su se istovremeno mijenjali i u beauty svijetu. Kada govorimo o make upu, posljednjih godina naglasak je bio na jednostavnom i prozračnom make upu s pokojim upečatljivim detaljem poput crvenog ruža. No, dolaskom novih serija i filmova vratila se u modu estetika devedesetih i 2000-ih pa su u tom smislu u trendu tanke obrve, naglašeni make up i sjajila za usne. I to ne bilo kakva sjajila, nego prozirna sa sjajnim česticama koje smo koristili kao tinejdžeri.

Prozirna sjajila za povećanje volumena usana

Prozirna sjajila su većini nas prvi make-up proizvod koji smo koristili. Nekada je to bio nezaobilazni trend i glavni make-up adut za specifičan sjaj i volumen usana. Dolaskom minimalizma kao popularne estetike u beauty svijet došli su novi trendovi pa u tom smislu godinama nismo koristili sjajila. Ove sezone u trendu su prozirna sjajila koja će vašim usnama dati poseban volumen.

Sjajila za usne su must have proizvod

Riječ je o proizvodu koji je jednostavan za nanošenje i korištenje. Za razliku od ruža za kojeg treba paziti kako ga nanosimo i biti precizan, sa sjajilom ne možete pogriješiti. Sjajne čestice će dati poseban volumen vašim usnama, a ako želite da vam sjajilo nije skroz prozirno, možete ispod nanijeti olovku za usne. Osim toga, današnja sjajila sadrže hidratizirajuće formule, pa će osim punog izgledati, vašim usnama pružiti dodatnu njegu. Zbog novih formula, sjajila više neće zadavati muke u smislu ljepljivog osjećaja već im je tekstura lagana i prozračna. Nakon ovakvih sjajila vaše usne su njegovane i hidratizirajuće. Sjajila mogu biti i adekvatna zamjena raznim proizvodima za njegu usana koja nanosimo jer će zimi vaše usne štiti od vjetra dok će ih ljeti hidratizirati i dati im savršen izgled kakav se ne može postići s ružem. U nastavku izdvajamo omiljena sjajila koja su odličan odabir.

Diego Dalla Palma Push Up Gloss Volume Effect
Givenchy Gloss Interdit Vinyl
Glossier Lip Gloss
MAC Cosmetics Clear Lipglass
Naj Oleari Plumping Kiss Lip Gloss
New York Lifter Gloss
NYX Professional Make up Filler Instinct Lip Gloss
Shiseido prozirno sjajilo za usne

Foto: IMAX, Instagram, Mac Cosmetics, Douglas, NYX Professional, Glossier, Naj Oleari

Učitati još
Zatvori