Beauty trik: Kako da vam šiške ostanu na mjestu cijeli dan
Beauty trik: Kako da vam šiške ostanu na mjestu cijeli dan

Beauty trik: Kako da vam šiške
ostanu na mjestu cijeli dan

Sabrina Carpenter u posljednjih nekoliko mjeseci postala je ultimativna it djevojka, kako u svijetu glazbe, tako i kada je u pitanju ljepota. Ono što većina prvo primijeti na pop pjevačici je definitivno njena duga, plava, njegovana kosa čiji volumen je san mnogih. Također, njen zaštitni znak su godinama i šiške koje su, čini nam se, u gotovo svakom trenutku savršeno stilizirane. Upravo zbog toga, prilikom posjeta frizerskim salonima, sve češće se kao inspiracija donosi njezina fotografija.

Curtain bangs? Yes, please!

Stil koji nosi Sabrina Carpenter nije nikakva novina. U pitanju su curtain bangs koje su potpuna suprotnost ravnim, kratkim šiškama, a koje su također all-time classic kada je u pitanju kosa. Pojam curtain u prevodu označava zavjese, a upravo tog oblika su i šiške. One se vrlo lako prilagođavaju obliku lica te ga dodatno naglašavaju, a uklapaju se uz gotovo svaku dužinu kose.

Upravo popularna pevačica inspirirala je mnoge za promjenu frizure. Ipak, ako ste i dalje novi u svijetu šiški i još uvijek ne znate kako ih točno stilizirati, ne očajavajte. U početku će vam se možda učiniti da ćete ih teško namjestiti bez pomoći frizera, ali uz malo truda i to će postati lako.

Uvijek postoje određene alternative koje će vam pomoći, a jedna od njih je postala i novi viralni Tik Tok trend. Uz njega će vam šiške ostati na mjestu cijeli dan i potreban vam je samo jedan proizvod.

How to: Šiške koje ostaju stilizirane cijeli dan

Amy Chang (@bondenavant) podijelila je sa svojim pratiteljima na Tik Toku tajnu savršenih šiški. U pitanju je pomada za kosu koja se često naziva i beton s obzirom na činjenicu da kosu – skoro doslovno – betonira. Drugim riečima, drži je u istoj poziciji cijeli dan.

Pomada je po nekima bolja od gela ili laka za kosu zato što kosa od nje dobiva na čvrstoći, ali se istovremeno i lako ispire jer je na bazi vode. Sve što je potrebno je da šiške namjestite u položaj po želji, a zatim vrhovima prstiju nanesete malu količinu na kosu. Ovaj trik idealan je kako za ravnu, tako i za kovrčavu kosu.

Tekst je preuzet s portala Journal.rs.

Foto: Tik Tok (@bondenavant) / Instagram (@sabrinacarpenter)

Učitati još
Zatvori