Novi puder koji neće skliznuti s lica bez obzira na to koliko traje radni dan

Novi puder koji neće skliznuti s lica bez
obzira na to koliko traje radni dan

@shiseido

Kad pogledate sadržaj kozmetičke torbice i trebate izdvojiti jedan proizvod bez kojeg je svakodnevica nezamisliva, vjerujemo kako se visoko na listi proizvoda nalazi tekući puder. Oni koji ga koriste na dnevnoj bazi, znaju koliko je teško pronaći savršenu podlogu jer postoji nekoliko stavki koje puder treba zadovoljiti. Puder treba odgovarati našem tipu kože, a nužno je i pronaći idealnu nijansu sukladnu tenu. Puder treba biti lagan i prozračan kako se na licu ne bi stvorio osjećaj maske, a pritom je nužno i da na licu dugo traje.

Dugotrajnost – najbitnija stavka pri izboru novog pudera

Upravo je dugotrajnost pudera na licu stavka kod koje na puderu obraćamo veliku pozornost jer je jedan od najvećih beauty problema u svijetu dekorativne kozmetike pronaći idealan puder koji neće skliznuti s lica, nego na njemu izdržati cijeli dan. U potrazi za onim idealnim proizvodom mnogi isprobavaju različite brendove, od drogerijskih do luksuznih, a favorita smo pronašli u puderu sa Shiseido potpisom. Riječ je o novitetu iz linije Synchro Skin koja, kako joj i samo ime kaže, funkcionira usklađeno s našom kožom, što znači da se prilagođava njezinom trenutačnom stanju. Linija proizvoda Synchro Skin od samih je početaka privukla veliku pozornost, ali i pohvale beauty ljubiteljica jer proizvodi “dišu” s kožom te se prilagođavaju promjenama koje se događaju tijekom dana.

@shiseido

Synchro Skin linija proširena je proizvodom Synchro Skin Self-Refreshing, tekućim puderom koji se na licu zadržava od jutra večeri zahvaljujući novoj Active Force tehnologiji. Bez obzira na užurban dan ili vanjske uvjete, formula omogućuje da površina lica ostane ista kao i prilikom nanošenja pudera. Iz tog razloga, hladnoća, vrućina ili “jurcanje” po gradu na koži se neće vidjeti jer će se puder prilagoditi novonastaloj situaciji. Osim što se puder zadržava na licu, zbog ljepljivih polimera u formuli, lice je zaštićeno od zagađenja, dok ekstrakt divljeg timijana pruža antioksidacijsku zaštitu.

Savršeno nanesen puder tijekom cijelog dana

@shiseido

Vjerujemo kako se svatko može poistovjetiti sa situacijom koja se događa barem na tjednoj bazi: pri jutarnjem izlasku iz kuće imamo osjećaj da je puder savršeno nanesen, “na mjestu”. Međutim, pri pogledu u ogledalo nakon nekoliko radnih sati, dojam se mijenja i puder na licu potrebno je popraviti, a ponekad i u potpunosti ukloniti. Ipak, sa Synchro Skin Self-Refreshing puderom to nije slučaj jer se podloga automatski osvježava pa pokrivenost, boja i kvaliteta finiša izgledaju jednako tijekom cijelog dana.

Neovisno o tome volite pudere s potpunom pokrivenosti ili tek blagu podlogu, u Shiseidovom novitetu skriva se idealno rješenje jer se drugačiji efekti stvaraju ovisno o nanesenoj dozi. Dostupno je 16 različitih nijansi, a korisnice koje su puder isprobale kažu da lice izgleda kao da je koža prirodno besprijekorna. Tome doprinosi i lagana formula koja na licu ostavlja osjećaj hidratiziranosti i ugode.

Shiseido Synchro Skin Self-Refreshing ima izvrsnu formulu za one kojima je bitno da puder na licu bude postojan tijekom cijelog dana, a da se pritom ne treba brinuti o, primjerice, vanjskim uvjetima ili znojenju. Rješenje se skriva u tehnologiji koja se prilagođava koži pa će dojam svježine i osjećaj ugode i hidratacije na licu trajati tijekom cijelog dana.

Cijena pudera je 414 kn, a može se kupiti u parfumerijama Martimex, Muller i Douglas.

Foto: Shiseido, Instagram (@shiseido)

Učitati još
Zatvori