Razigrani ‘shaggy’ bob je frizura koja će obilježiti proljeće

Razigrani ‘shaggy’ bob je frizura
koja će obilježiti proljeće

Jednostavan i efektan ravni rez oduševio je mnoge i u posljednjih nekoliko sezona donio svježu promjenu i stvorio neke od najefektnijih i najpoželjnijih trendi frizura. Ipak, brze promjene trendova u svijetu ljepote ovog proljeća vraćaju nas prozračnom volumenu i razigranim slojevima. Omiljenu frizuru sedamdesetih ponovno su proslavile njezine slavne i vjerne obožavateljice poput Alexe Chung i Dakote Johnson, a u nadolazećoj sezoni slojevita frizura, popularno zvana i shaggy cut, ponovno je trendi izbor koji i sami želimo isprobati. Osim dugih, stepenasto ošišanih uvojaka, shaggy cut tehnika šišanja će se ovog proljeća spojiti s mnogima omiljenom bob frizurom.

SHAGGY BOB: NAJNOVIJE IZDANJE NAJPOPULARNIJE FRIZURE

Iako su se oduvijek isticali kao izbor uz pomoću kojem smo oživljavali i unosili dinamičnost u dugu kosu, razigrani slojevi ovog će proljeća izgledati bolje no ikad, u šarmantnoj shaggy bob frizuri. Nakon dramatičnog ravnog reza, jednostavna frizura koja ne prelazi dužinu do ramena ovog proljeća doživjet će efektnu transformaciju koja će joj donijeti malo dodatnog volumena i šarmantan izgled kojem će rijetki odoljeti.

Ako ste spremni za dramatičnu transformaciju i tražite savršenu kraću frizuru ili želite oživjeti i osvježiti svoju poludugu kosu, shaggy bob je ne samo trendi izbor, već i onaj s kojim ne možete pogriješiti jer osim što bob dužina pristaje svakom obliku tijela, shaggy tehnika šišanja izvlači najbolje iz svakog tipa kose, od nestašnih kovrča do savršeno ravne kose.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori