Serum za tijelo je baš ono što vaša koža treba ovog ljeta

Serum za tijelo je baš ono što vaša
koža treba ovog ljeta

Iako je uvijek imao svoje mjesto u beauty svijetu i svakodnevnim rutinama beauty znalaca, u posljednjih nekoliko godina serum se istaknuo kao jedan od najpopularnijih proizvoda za njegu lica koji smo svi poželjeli isprobati. Između proizvoda za čišćenje lica i hidratantne kreme, serum za lice donosi dozu nježne, ali dubinske hidratacije s anti aging efektom. Već nakon nekoliko tjedana, svi koji su odlučili isprobati serum prilagođen njihovom tipu kože, postali su njegovi obožavatelji.

Baš poput kože lica, koža cijelog tijela traži njegu i hidrataciju, a serumi za tijelo istaknuli su se kao novi trend vrijedan isprobavanja.

SERUMI ZA TIJELO –  NOVI TREND U NJEZI KOŽE TIJELA

Serumi za tijelo sve su popularniji. Kao savršena lagana alternativa za vruće ljetne dane, serumi donose dozu hidratacije koju naša koža treba, ali s bržim upijanjem i bez osjećaja ljepljivost. I dok ćemo u ljetnoj sezoni omiljeni losion za tijelo zamijeniti laganom gel teksturom seruma za tijela, tijekom jeseni i zime serum za tijelo pretvorit će se u onaj dodatni korak u našoj svakodnevnoj njezi kože tijela koji će nam pomoći za izbjegnemo isušivanje i perutanje kože.

Obogaćeni hranjivim sastojcima poput hijaluronske kiseline i različitih njegujućih ulja, danas u beauty svijetu možemo pronaći serum za svaki tip kože tijela. Od multitaskera do seruma za tijelo s anti-aging djelovanjem i onih usmjerenih na duboku i intenzivnu hidrataciju, u nastavku otkrivamo pet odličnih seruma za svaki tip kože tijela među kojima se bez sumnje krije onaj koji će osvježiti i transformirati vašu svakodnevnu njegu kože tijela.

SERUM I PILING U JEDNOM

REN AHA Smart Renewal Body Serum

S ANTI-AGING EFEKTOM

Clarins Renew-Plus Body Serum

ZA OSJETLJIVU KOŽU SKLONU CRVENILU

Kahina Givnig Beauty FEZ Beauty Serum

ZA SVAKI TIP KOŽE TIJELA

Lily De Mai Harmony Body Recovery Serum

ZA EFEKT HIDRATACIJE I UČVRŠČIVANJA

Vichy Ideal Body Serum-milk

Foto: Instagram, Clarins, Kahina Giving Beauty, Lily De Mai, REN, Vichy

Učitati još
Zatvori