Scrunchie frizure s kojima ulazimo u novi radni tjedan

Scrunchie frizure s kojima ulazimo
u novi radni tjedan

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SCRUNCHIE IS BACK (@scrunchieisback) on

Ono što su još do prije koju godinu bili magazini, sada su to u pogledu inspiracije postale društvene mreže. Više ne odlazimo svojoj omiljenoj frizerki s časopisom u ruci kako bismo joj pokazali celebrity frizuru koju želimo ‘skinuti’, već je dovoljno malo proskrolati po feedu Instagrama i ondje se zaljubiti u svoj novi look. Među trendi stilovima koji se sada furaju, teško je ne naletjeti na popularnu scrunchie frizuru, koja među mladim influencericama ima brojne obožavateljice. Upravo nam je frizura napravljena sa scrunchiejem – velikom gumicom za kosu – sjajna inspiracija za radni tjedan pred nama.

Scrunchie se lako kombinira uz sve

Iako je uvriježeno mišljenje kako je scrunchie komad tkanine kojim spašavamo frizuru i podižemo kosu s lica kada smo kod kuće, on jednako dobro može funkcionirati i u drugim prigodama. Scrunchieji su postali toliko efektni i stylish, da ih danas s razlogom smatramo modnim dodatkom koji zaslužuje pozornost. Frizure s njim izgledaju vrlo chic i šarmantno, kao što pokazuju primjeri koje vam donosimo u nastavku.

Scrunchie frizuru možete napraviti za svoj ‘home office’ ili s njome možete otići na posao. Mala chignon punđa obavijena scrunchiejem s printom dovoljno je elegantan izbor čak i za radnu sredinu. A ovu hit gumicu nositi možete i uz pletenice, polupodignutu kosu, konjski rep… Ideja je mnogo, jako su zabavne i pomoći će vam u onoj tipičnoj nedoumici kako brzinski stilizirati kosu.

Učitati još
Zatvori