Nemate vremena za frizuru? Donosimo trik za savršenu nisku punđu u par sekundi
Nemate vremena za frizuru? Donosimo trik za savršenu nisku punđu u par sekundi

Nemate vremena za frizuru? Donosimo trik za
savršenu nisku punđu u par sekundi

Nije tajna da volimo dobar povremeni hair hack, koji u isto vrijeme može olakšati naš život i napraviti da izgledamo dobro. Danas donosimo beauty trik s TikToka koji objašnjava kako da dođemo do savršene niske punđe na najjednostavniji način, baš svaki put.

Savršena niska punđa

*Mali disclaimer* Nije lak zadatak riječima objasniti kako svaki korak do ove niske punđe treba izgledat. Naravno, potrudit ćemo se to napraviti najbolje što možemo. Međutim, nema potrebe za brigu. Donosimo video koji će to napraviti puno bolje od nas.

Prvo što je potrebno učiniti je skupiti kosu kao da je vežete u običan rep, gdje ćete kosu držati između palca i kažiprsta. Nakon toga, prebacite skupljenu kosu preko kažiprsta, a ispod ostatka prstiju, i osigurajte taj dio gumicom za kosu. Zatim, ostatak kose prebacite preko tako napravljene punđice, i gumicom za kosu spojite oba dijela kose u jednu malo veću, opuštenu punđu. Na kraju samo prstima razbarušite pramenove i oblikujte punđu po vašoj želji.

Upozorili smo vas na naše ograničene mogućnosti objašnjavanja ovog malog pothvata, pa vam ostavljamo obećani video u prilogu.

 

What’s next?

Do sada smo imali unaprijeđenu verziju klasičnog visokog repa, kao i how-to za Hailey Bieber strogo zalizanu punđu. Online beauty zajednica nas uvijek drži na ivici kada su u pitanju trikovi koji nam tek slijede. Stoga budite sigurni da ste prvi s kojima ćemo podijeliti sve naše beauty tajne.

Foto: Instagram (@clairerose, @mdeler)

Učitati još
Zatvori