Efektna manikura koja se već istaknula kao najveći beauty trend 2019.

Efektna manikura koja se već istaknula kao
najveći beauty trend 2019.

Početak nove godine označio je i novi početak kako u modnom, tako i u beauty svijetu. Iako će svaka nova sezona i kolekcije donositi nove favorita, u posljednjih dvadesetak dana koliko ih brojnim u novoj godini, istaknuli su se prvi trendovi koji će osvježiti i začiniti naše ormara, beauty kolekcije i naš izgled u 2019. godini. Osim osjećaja promjene koju tražimo na početku svake nove godine ili svake nove sezone, modne i beauty trendove uvijek krasi i efektan izgled koji ih čini izuzetno privlačnima.

Među najpoželjnijim trendovima najavljenim za novu sezonu koji će obilježiti ne samo proljeće ispred nas, već i ostatak godine, kao jedan od najefektnijih istaknuo se beauty trend iz uvijek nepredvidljivog, razigranog i šarenog svijeta manikura.

ŠARENA MANIKURA KOJU ĆEMO NOSITI U 2019.

Efektnu manikuru koja će obilježiti 2019. godinu zasigurno ste već zapazili na Instagram profilima popularnih modnih i beauty trendseterica. Najpoželjnija trendi manikura ove godine donosi uvijek kombinaciju nekoliko različitih boja koje spojene zajedno stvaraju efektan izgled. Bez nepotrebnih detalja i dekoracija, s naglaskom na raskošne boje koje ju stvaraju, šarena manikura savršeni je izbor za baš svakoga.

Iako naizgled rezervirana za odvažne kulerice, boje ove efektne i trendi manikure možete prilagoditi svom stilu – ljubiteljice minimalnog look poigrat će se neutralnim nijansama ili zemljanim tonovima, spoj pastelnih boja stvorit će savršenu manikuru za sve romantične duče, dok će kombinaciju jarkih boja biti ona koju će birati ljubitelji trendova.

Nekoliko ideja za šarenu manikuru u koju ćete se zaljubiti na prvi pogled i nositi cijele godine, donosimo u nastavku.

@courtneeruthie

@courtneeruthie

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori