Nova verzija ‘bronde’ boje za kosu je savršena i pristaje baš svima!

Nova verzija ‘bronde’ boje za kosu je savršena i pristaje baš svima!

Ako ste se upravo vratili s godišnjeg odmora, imamo jednu dobru vijest – možete zadržati barem dio ljetne vibre uz novu trendi boju kose. Sun-kissed pramenovi su bezvremenski s razlogom, a ove je godine zdrava i sjajna kosa još važnija nego ikad. Ona nam pomaže da se osjećamo dobro svaki dan. Tople boje u kosi su onaj feel-good faktor koji nam je potreban nakon što već tjednima, ako ne i mjesecima, vežemo kosu u konjski rep ili messy punđu u borbi protiv vrućina. Ako ste u potrazi za promjenom, ali ipak želite da je ona suptilnija, mogli biste isprobati najnoviju verziju ‘bronde‘ boje za kosu. Radi se o neodoljivoj ‘sand bronde’ koja će vam pomoći osvježiti vaš look za povratak u grad.

‘Sand bronde’ će unijeti boje pijeska u vašu kosu na najljepši mogući način

‘Bronde’ obuhvaća prilično širok spektar boja, no to znači da, bez obzira na to je li vaša kosa prirodno svjetlija ili tamnija, možete naći kombinaciju koja će vam savršeno odgovarati. Jedna od verzija koja je u posljednje vrijeme popularna je ‘sand bronde’. Ona sadrži zlatne tonove i boje pijeska uz koje kosi pruža dodatnu dimenziju. To ju čini savršenom za ljeto.

Međutim, budite oprezni i nemojte pokušavati postići ovu boju sami, kod kuće. Kako bi frizura zaista zablistala morat ćete rezervirati termin kod frizera. Ipak se radi o profesionalnoj tehnici koja zahtijeva majstora za balayage. Uz to, kako bi frizura zahtijevala što manje održavanja kasnije, nemojte zaboraviti napomenuti frizeru da ne želite da pramenovi kreću od samog korijena kose – tako će izrast biti praktični nevidljiv.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori