Journal lista: 7 ruževa koji ne naglašavaju sitne borice oko usana
Journal lista: 7 ruževa koji ne naglašavaju sitne borice oko usana

Journal lista: 7 ruževa koji ne
naglašavaju sitne borice oko usana

Iako se starenje svojevrsno demonizira, ono je prekrasan pokazatelj toga da smo sretnici koji su još uvijek tu – ali i što smo sve prošli. No možemo razumjeti da promjene koje dolaze s njim mogu biti iznenađujuće i treba vremena da se na njih priviknemo. Jedna od takvih promjena vidljiva je i na usnama, koje nerijetko zanemarujemo kada je anti-aging u pitanju. One s vremenom radi gubitka kolagena, kao i ostatak kože, gube volumen i čvrstoću te postaju tanja i počinju propuštati vlagu čine su znatno suša.

No to ne znači da se u svojim najboljim godinama morate odreći ruževa za usne. Ideja je u moru noviteta pronaći one koji će savršeno laskati vašim usnama, a koji neće naglašavati njihove sitne nedostatke.

Kako izabrati ruž za usne za zrele usnice?

Kada pričamo o anti-agingu zrele kože, podrazumijevamo korištenje bogatih tekstura te dubinske hidratacije. Ništa drugačije ne vrijedi za usne; proizvodi koje ćete izabrati trebaju hidrirati usne, ali ih i prokrviti kako bi izgledale plump i poravnale fine linije na samoj usnici.

Ako želite li pronaći najlaskaviji dekorativni proizvod za usne, zadnje ćete izabrati ruž i okrenuti se ka balzamima za usne u boji, uljima za usne te maskama za usne u boji. No znamo da velik broj žena obožava mat ruževe… Kako onda?

Ključ je odabrati baršunasto mat ruževe koji su bogati hidratantnim sastojcima te ih nanositi tapkanjem. Tako ćete zadržati osjećaj ugode i željeni mat izgled, a izbjeći suhoću. S druge strane, optimalan izbor su vam satenski i kremasti ruževi koji su generalno hidratantniji i ljepše sjedaju na fine linije na usnicama.

Također, trenutno su iznimno popularna sjajila – pa odabir sjajila u boji koji pruža punu pokrivnost nije opcija za odbaciti.

Zašto prilagoditi izbor ruževa svojim godinama?

Ne samo radi boljeg izgleda, već i radi vlastite ugode! Ruževi obogaćeni hijaluronskom kiselinom dat će plump izgled i osjećaj hidratacije pa će popuniti sitne neravnine na usnama, dok će emolijenti poput karite i kakao maslaca omekšati neravnine na usnama, zagladiti ih, dati im zaštitni sloj i istovremeno lagano zamagliti sitne nepravilnosti.

U nastavku otkrijte koje ruževe preporučujemo za zrele usnice.

Učitati još
Zatvori