Donosimo naše favorite ruževa i sjajila za usne u nježnim, breskvastim nijansama
Donosimo naše favorite ruževa i sjajila za usne u nježnim, breskvastim nijansama

Donosimo naše favorite ruževa i sjajila za usne u nježnim, breskvastim nijansama

Pred kraj svake godine Pantone objavljuje svoj izbor za Boju godine. Naravno, s ciljem predviđanja koja će nijansa biti neizbježna, ali i sažetka općeg raspoloženja ili teme nadolazeće godine. 2023. bila je to Viva Magenta, 2022. je bila u znaku svijetloljubičaste Very Peri nijanse, a 2021. imala je čak dvije it nijanse: Ultimate Gray i Illuminating Yellow. Pantone je za boju 2024. godine proglasio breskvastu nijansu Peach Fuzz, i to je iznenađujuće jedan od najnosivijih odabira dosad.

pantone peach fuzz

Peach Fuzz je boja godine

Nakon pregledavanja pista tjedana mode, trendova dizajna interijera, događanja na crvenom tepihu, pa čak i analize ljudskog mozga, tim Pantoneovog Instituta za boje došao je do zaključka da će Peach Fuzz nijansa definirati novu godinu. Nijansa definitivno zrači toplinom i modernom elegancijom. Srećom po nas ovu toplu i ugodnu nijansu je super lako implementirati u dnevnu garderobu te makeup, a nama se posebno sviđaju ruževi i sjajila za usne.

Naši favoriti

Nijanse breskve oduvijek su bile vrlo popularne u svijetu šminke, a ruževi i sjajila su jedna od najčešćih upotreba te boje. Brendovi kao što su Charlotte Tilbury, Milani, Rare Beauty i Huda Beauty imaju ultrapopularne nijanse u koje se kunu ljubitelji boje breskve. Usne su jedan od najlakših i najotmjenijih načina za uvođenje ove trendovske boje u vašu rutinu.

kiko milano peach ruž za usne
kiko milano
essence ruž za usne
essence
mac
milani sjajilo
milani
charlotte tilbury
charlotte tilbury
alverde sjajilo za usne
alverde

Foto: Instagram (@clairerose)

Učitati još
Zatvori