Ruževi za usne u jarkim nijansama koje ćemo nositi do kraja ljeta

Ruževi za usne u jarkim nijansama koje
ćemo nositi do kraja ljeta

Ruževi za usne svake se sezone iznova ističu među najpopularnijim klasicima iz svijeta make up proizvoda. Od cijelog niza nijansi unutar kolekcije svakog make up brenda do nekoliko omiljenih ruževa za usne koji se uvijek nalaze na dnu naše dnevne torbe, ruž za usne u samo nekoliko preciznih poteza može začiniti i najjednostavniji beauty look. Iako su proljeće i ljeto donijeli povratak prirodnom looku i laganim make up proizvodima te stavili naglasak na nježne pastelne boje, jarki ruž za usne još uvijek je ostao jedan od naših omiljenih make up trikova za brzu transformaciju jednostavnog ljetnog make upa i efektni izgled.

RUŽEVI U JARKIM BOJAMA STVORENI ZA LJETNE DANE

Ljetna sezona uvijek nas vraća jarkim bojama, kako u našoj garderobi, tako i u kozmetičkoj torbici. Iako je povratak prirodnom looku u središte make up trendova stavio nježniji boje, jarki ruževi za usne onaj su začin koji donosi svježinu u našu ljetnu make up rutinu. Među najpoželjnijim nijansama sezone istaknuli su se vatreni narančasti tonovi i jarka crvena boja s naglašenim narančastim podtonom te  električne nijanse ružičaste i ljubičaste boje.

Kako nositi najpoželjnije ruževe za usne u jarkim bojama ovog ljeta? Najjednostavniji look s naglaskom na usnama donosi spoj omiljenog minimalnog make up looka i jarkih ruževa za usne, dok će zanimljivi trendi look stvoriti kombinacija jarkih tonova na usnama i kontrastnih tonova sjenila za oči.

Neke od najboljih ruževa za usne u jarkim bojama koje možete dodati u svoju make up kolekciju i nositi do kraja ljetne sezone izdvojili smo u nastavku.

NARS Audacious Lipstick – Geraldine

Chanel Rouge Coco – 440 Arthur

NYX Professional Makeup Soft Matte Lip Cream – Marocco

Charlotte Tilbury Hot Lips – Electric Poppy

Chanel Rouge Allure Velvet – 44 La Diva

NYX Professional Makeup Matte Lipstick – Shocking Pink

NARS Velvet Matte Lip Pencil – Never say never

Marc Jacobs Enamored Hi-Shine Lip Lacquer – Boom 306

Foto: Instagram, Chanel, Charlotte Tilbury, Marc Jacobs, NARS, NYX Professional Makeup

Učitati još
Zatvori