‘It’ nijanse ruževa za usne koje ćemo nositi ove godine

rouje
@rouje

2019. godina je iza nas, a zajedno s njom, pozdravili smo se s još jednim desetljećem koje će u beauty svijetu ostati zapamćeno po neočekivanim promjenama, novim brendovima koji su transformirali našu svakodnevnu rutinu te razigranim trendovima koji su nas svake sezone donosili osvježenje u naš beauty look. Nakon kratkog pogleda na najbolje u beauty svijetu u prošlom desetljeću, vrijeme je da se okrenemo prema trendovima koje donosi 2020., a koji već neko vrijeme kruže beauty svijetom i kolekcijama poznatih beauty kuća i brendova. Neke od njih zasigurno ste već i sami detektirali poput sjajne i hidratizirane kože te odvažnog i upečatljivog tuša za oči. Beauty proizvod koji se još jednom našao u središtu beauty trendova je ruž za usne.

Kao moćni i ženstveni beauty favorit koji u trenu može začiniti i transformirati i najjednostavniji beauty look, ruž za usne jedan je od onih beauty proizvoda koji se svake sezone i godine nalazi na listi najpoželjnijih beauty favorita i nezaobilaznih make up proizvoda. Iako od ruževa za usne baš nikad nećemo odustati, uvijek smo spremni isprobati nove trendove iz raskošnog make up svijeta. Kakve ćemo ruževe za usne nositi u 2020.?

laura.craffey
@laura.craffey

Trendi ruževi za usne koje ćemo obožavati u 2020.

Na samom početku nove godine, u beauty svijetu istaknulo se nekoliko novih trendova među kojima najviše pažnje plijene tri efektna, ali i vrlo nosiva trenda iz svijeta ruževa. Od malog povratka velikog klasika do neočekivanog beauty favorita – tri trendi nijanse otkrijte u nastavku.

Povratak klasiku

harperandharley
@harperandharley

Bez sumnje i konkurencije, crveni ruž za usne je najveći make up klasike koji beauty svijetom vlada desetljećima. Moćan, zavodljiv i ženstven, crveni ruž za usne kroz godine je doživio brojne transformacije.

Nakon trendova koji su prošlog desetljeća naglasak stavili na različite nijanse crvene te različite završne efektne, početak 2020. godine vraća nas crvenom ružu za usne u njegovom najklasičnijem izdanju – u onoj klasičnoj nijansi crvene boje te u raskošnoj kremastoj formuli.

Rouje Le Rouje Jeanne
Rouje Le Rouje Jeanne
Chanel Rouge Allure Velvet N°5
Chanel Rouge Allure Velvet N°5

Nježna i sjajna ružičasta

roseinc
@roseinc

Najveće iznenađenje među beauty trendovima najavljenim za 2020. godinu također dolazi iz svijeta ruževa za usne. Nježne ružičaste nijanse uvijek su popularne, no ove ćemo ih godine nositi sa sjajnim završenim efektom.

Romantični trend pokrenuli su brendovi poput Glossiera, a ljupki izgled nježnog i prozračnog ruža za usne ili sjajila ružičaste boje ubrzo je osvojila sve beauty entuzijaste.

Dior Addict Ultra-gloss 369 Tell me dior
Dior Addict Ultra-gloss 369 Tell me dior
NARS Lipgloss Love Me Do
NARS Lipgloss Love Me Do
NYX Professional Makeup Butter Gloss Eclaire
NYX Professional Makeup Butter Gloss Eclaire

Prirodni look inspiriran francuskim stilom

jeannedamas
@jeannedamas

Posljednji trend za 2020. vraća nas u beauty rutinu Francuskinja koju smo obožavali i prošlih godine. Nakon omiljenih ljekarničkih proizvoda koji smo posudili iz njihove kozmetičke torbice, u novoj godini u fokusu će se naći njihova make up rutina. Jednostavnost i naglasak na prirodni look njezini su najvažniji elementi, a svoj trag ostavili su i na načinu na koji Francuskinje nose ruž za usne.

Bez obzira na boju, trend inspiriran make upom Francuskinja krije se u načinu nanošenja ruža – umjesto preciznog poteza, Francuskinje će uvijek odabrati nježno utapkan ruž za usne zbog čega će se među njihovim favoritima uvijek nalaziti kremasti ruž ili lip stain koji su jednostavni za nanošenje i stvaranje prirodnog izgleda.

Rouje Les 4 Rouje Signature
Rouje Les 4 Rouje Signature
Benefit Benetint
Benefit Benetint
Nudestix Nudies Bloom Cherry Blossom Babe
Nudestix Nudies Bloom Cherry Blossom Babe

Foto: Instagram, Dior, Rouje

2