Novi ruževi za usne koji će pokoriti jesensku sezonu

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Amlul.com (@galagonzalez) on

Sudeći po brojnim najavama poznatih make up brendova, moglo bi se reći kako nadolazeća jesen sav fokus kod make upa seli na usne i na njihovo naglašavanje. Zato će ruževi za usne, njihove boje i teksture, postati mnogo važniji od sjenila, tuševa i maskara, a savršeno istaknute usne postat će najljepši modni i beauty dodatak u hladnim danima. Da su upravo usne dio lica koje zaslužuju poseban tretman ove jeseni, pokazuju nam nove make up kolekcije, koje u prvi plan guraju upravo ruževe. I to ne bilo kakve. Nakon mata i glossa, dvije teksture koje se u posljednjih nekoliko sezona stalno izmjenjuju u svojoj poželjnosti i popularnosti kod ruževa za usne, red je ponovno došao na favoriziranje mat efekata na usnama, no onih mekih, baršunastih, koji će istovremeno intrigirati i zavoditi.

Ruž za usne u puderu

Tu u priču ulazi jedna sasvim nova kategorija ruževa – onih u puderu. Prvo smo ju vidjeli kod Chanela, na proljeće 2018., kada je beauty odjel brenda predstavio prvi puder za usne s ultra finim pigmentima boje. Njihov ruž u puderu pokazao se tolikim hitom i pravom malom senzacijom, da su i brojni drugi brendovi zaključili kako bi trebalo krenuti u tom smjeru. Chanel Beauty priču je dodatno razradio ove jeseni. U njegovoj Rouge Allure make up kolekciji za jesen 2018. sada možete pronaći dva potpuno nova proizvoda: Rouge Allure Liquid Powder i Rouge Allure Velvet Extreme.

Noviteti za usne iz Chanela

Oba će mat efekt na usnama dovesti do ekstrema i dati svakom looku edgy, ali opet i vrlo ženstven dojam. Rouge Allure Liquid Powder, dolazi u ambalaži i formi tekućeg ruža za usne, no u dodiru s usnama aktivira se njegova puderasta konzistencija koja presvlači usne u intenzivan mat finiš. Dostupno je 6 nijansi: 950 Plaisir, 952 Évocation, 954 Radical, 956 Invincible, 958 Volupté i 960 Avant-Gardiste). Formula je dugotrajna, ali i ugodna na usnama, jer po tom je pitanju Chanel Beauty doista usavršio svoje mat ruževe.

S druge strane imamo već spomenuti Rouge Allure Velvet Extreme, koji baršunasti efekt na usnama dovodi do ekstrema i pruža maksimalan vizualni doživljaj. Istovremeno je kremast i luksuzan, a njegovih šest nijansi varira od bobičastog voća do crvenkasto-narančastih tonova (102 Modern, 110 Impressive, 112 Idéal, 114 Épitome, 116 Extrême i 118 Éternel).

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sharon Levy Ofree (@sherlevy) on

Noviteti iz M.A.C Cosmetics

Senzaciju na društvenim mrežama prekjučer je izazvao i M.A.C Cosmetics, koji se sprema lansirati novu i nikad viđenu formulu svojih slavnih ruževa. Powder Kiss je bogato pigmentirana mat formula, koja ima jaku prekrivnu moć, mekani fokus, hidrataciju i izuzetno laganu teksturu na usnama. Svilenkasta je i, otkrivaju make up artisti, ugodna na usnama baš poput balzama. Premijeru je imala u backstageu revija na New York Fashion Weeku, a sada nastavlja i na Tjedan mode u Londonu. Revolucija je to koju predvodi upravo M.A.C Cosmetics, a na nove puderaste ruževe ovog poznatog brenda morat ćemo pričekati do listopada.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MAC Union Station (@macunionstation) on

Foto: Chanel Beauty, Instagram

0