Umjesto klasičnog nude ruža, neka jesen bude u znaku savršene nijanse boje mesa

Umjesto klasičnog nude ruža, neka jesen bude u znaku savršene nijanse boje mesa

@livpurvis

Nova sezona sa sobom donosi i mnoštvo novih trendova, a jesen je uvijek posebno uzbudljiva. Međutim, bez obzira na privlačnosti noviteta, uvijek se volimo vratiti klasicima, bez obzira na to radi li se o svijetu mode i ljepote. Govoreći o make up klasicima, ono što su u modnom svijetu kožna jakna, bijela košulja i crne kožne čizme, u beauty svijetu to je nude ruž. Uz crveni, nude se ruž istaknuo kao omiljeni favorit koji odlično izgleda u svim prigodama, bile one dnevne kad je make up potpuno minimaliziran ili večernje kad je nude ruž tu kako bi zaokružio svečani make up. Iako nude podrazumijeva bogatu paletu nijansi te svatko može pronaći idealnu za svoj ton kože, ove sezone klasične nijanse možete zamijeniti onima boje mesa.

Savršeno ističe prirodnu nijansu usana

@livpurvis

Nijansa boje mesa pravi je klasik jer je nenametljiva i decentna, a istovremeno stvara wow efekt na usnama. U dnevnim će prilikama savršeno istaknuti prirodnu ljepotu usana, dok će za svečane prigode odlično zaokružiti make up sastavljen od raskošnih tamnih nijansi za smokey eyes ili jednostavnu, a vječnu liniju crnog tuša na očima. Poznato je kako s dobrim, starim klasicima jednostavno nema greške pa rješenje za svakodnevni make up leži upravo u nijansi boje mesa, odnosno nude nijansi s koraljnim, crvenim i smeđim podtonovima.

U nastavku donosimo nekoliko ruževa s drogerijskim potpisom, ali i nekoliko favorita iza kojih stoje luksuzne kozmetičke kuće, a među njima ćete zasigurno pronaći novi the ruž za sve dane kad želite istaknuti ono najbolje od prirodne boje usana.

Učitati još
Zatvori