Viralni trend zbog kojeg će ruž zauvijek zamijeniti sva vaša rumenila

Što više vremena provodimo unutra to znači da nam ostaje više vremena koje možemo posvetiti svim svojim hobijima i usavršavanju određenih vještina. Velik broj nas uživa u beskrajnim lutanjima društvenim mrežama, posebno TikToku. On odabire sadržaj koji je posebno prilagođen onome što volimo, a za nas su to sve stvari povezane s ljepotom. Make up je umjetnost i oblik samoizražavanja te nema pravilnog ili pogrešnog načina, ali postoji velik broj različitih tehnika. TikTok ima velik broj novih make up trikova koji se vrlo brzo prošire i postanu trendovi jer su toliko dobri. Tako je u posljednje vrijeme ruž postao zamjena za rumenilo – i izgleda besprijekorno!

Draping‘ je make up tehnika koja doživljava veliki povratak ovo proljeće, a radi se o konturiranju pomoću rumenila. Ova specifična tehnika pruža prirodniji, rumeni izgled. Isprva može izgledati prilično zastrašujuće jer je ruž toliko pigmentiran, ali zato ovaj trend u konačnici i djeluje. Uistinu biste mogli izgledati kao da vam se koža opekla na suncu kad nanesete ruž na golu kožu, ali jednostavno vjerujte procesu jer se isplati kako bi postigli odlične rezultate.

Kako se pravilno nanosi ruž umjesto rumenila?

Hidratizirajte kožu kako biste kreirali i zaštitnu barijeru prije nanošenja osnovnih proizvoda. Nanesite crveni ruž izravno na obraze. Blendajte sve kistom ili spužvicom. Potom nanesite proizvode za kreiranje podloge – puder i korektor. Dovršite svoj make up look kao što biste to napravili svaki dan i obratite pozornost na iznenađujuće lijepe i prirodne rezultate! U nastavku vam donosimo videe u kojima možete vidjeti kako otprilike izgleda ovaj postupak.

@lenkalul

video ib: @sellmakasumoviq @hxlindx looked better than i expected haha #makeup #makeupvideos #makeuphacks #fyp ♬ Ski Mask The Slump God – Foot Fungus – Kiersten

Foto: Instagram, TikTok

1