Omiljen beauty proizvod od kojeg se nećemo odvajati u zimskim danima

Omiljen beauty proizvod od kojeg se
nećemo odvajati u zimskim danima

@margoandme

Kad se ujutro ustanemo iz kreveta, naša koža nerijetko izgleda pomalo blijedo, a ten beživotan. Ipak, tu uskače make up koji u nekoliko poteza može napraviti željeni efekt na licu, a proizvod koji je u ovim koracima definitivno neizostavan je rumenilo. I dok smo u ljetnim danima koristili isključivo kremaste formule kako bismo izbjegli neželjen cakey izgled koji se na licu zna stvoriti zbog visokih temperatura i znoja, s dolaskom hladnije sezone vraćamo se i formulama u prahu. Rumenilo je neizostavan dio svake kozmetičke torbice jer ima moć u trenutku osvježiti lice i biti točka na “i” svakom make up looku, a to nam je osobito bitno u zimskim danima kad s lica želimo maknuti ono neželjeno sivilo koje je osobito često tijekom hladnije sezone, kao što je nadolazeća.

@sabinasocol

Kao i s ostalim beauty proizvodima, i pri odabiru rumenila treba posebno paziti i odabrati rumenilo koje će, kako formulom, tako i bojom, odgovarati tenu kože te koje će doprinijeti tome da se postigne željen izgled. Ako niste najvještiji kad je u pitanju make up, možda je boje odabrati kremasto rumenilo u sticku jer treba imati na umu kako kremasto i ono u prahu nisu jednaki pri nanošenju, pri apliciranju formula u prahu može se stvoriti pomalo cakey efekt. U nastavku donosimo nekoliko proizvoda koje vrijedi isprobati, ako još niste, a jedan od njih mogao bi postati i omiljen proizvod u hladnijim zimskim danima.

Marc Jacobs Air Blush Soft Glow
Benefit GALifornia Powder Blush
jane iredale PurePressed® Blush
rumenilo
FENTY BEAUTY by Rihanna Match Stix
rumenilo
Nars Orgasm
rumenilo
Clinique Chubby Stick Cheek Colour Balm
rumenilo
YSL Couture Blush
rumenilo
Anastasia Beverly Hills Blush Trio
rumenilo
e.l.f. Jelly Pop Flush Blush
rumenilo
Surrat Beauty Artistique Blush
rumenilo
Charlotte Tilbury Beach Lip & Cheek Stick
rumenilo
Tarte Amazonian clay 12-hour blush

Foto: Instagram, Douglas, jane iredale, Net a Porter, Tarte Cosmetics, Charlotte Tilbury, Elf Cosmetics, Cult Beauty, Look Fantastic, Cult Beauty, Nars Cosmetics

Učitati još
Zatvori