Najbolja rumenila do 10 eura: Imamo pristupačne verzije proizvoda koji će obilježiti ljeto
Najbolja rumenila do 10 eura: Imamo pristupačne verzije proizvoda koji će obilježiti ljeto

Najbolja rumenila do 10 eura: Imamo pristupačne verzije proizvoda koji će obilježiti ljeto

Ako će neki proizvod obilježiti ljeto pred nama, to je zasigurno rumenilo. Bilo ono tekuće, kremasto ili u kamenu, radi se o proizvodu koji trenutno doživljava golemi procvat popularnosti. Razlog tomu su beauty trendovi koje, većinom, nameće TikTok, odnosno kreatori s te društvene mreže.

Sve je krenulo kada je popularan postao clean girl look. Radi se zapravo o prirodnom looku s minimalno šminke, koji dozvoljava da do izražaja dođe prirodni izgled kože. Zvijezda takvog makeupa je upravo rumenilo koje licu vraća “život” i blistavost. Još bolje je ako je rumenilo kremaste teksture jer se ono stapa s kožom i izgleda kao da ste se zarumenjeli.

Tajna popularnosti rumenila

Nakon clean girl looka, zaredalo se još onih viralnih, a u mnogima je upravo rumenilo bilo zvijezda. Osim što s njime koža izgleda zdravije i svježije, mnogi su otkrili i da se rumenilom vrlo lako mogu pomladiti. Ključ je u odabiru nijanse, a ona ružičasta uvijek su super opcija ako vam je anti-age efekt cilj. Također, pravilno pozicioniranje skida godine s lica, a čak ga može i vizualno stanjiti.

Ako rumenilo nanesete na vrh jagodica, prema rubu kose, lice će vam izgledati zategnutije. Ako ga nanesete na kapke, pak, izgledat ćete mlađe. Cijeli look možete zaokružiti tako što ćete malo kremastog rumenila nanijeti i na usnice umjesto ruža ili balzama. Ako smo vas s ovime svime privukli, možda je vrijeme da bacite oko na rumenila koja smo odabrali za ovaj članak.

Naime, kako popularnost tog proizvoda raste, tako se rumenila pojavljuju u asortimanima sve više brendova. Baš zbog toga nije lako izabrati ono koje je kvalitetno, a čija cijena je prihvatljiva. Mi smo se, stoga, bacili u potragu da ne morate vi i donosimo popis rumenila čija cijena ne prelazi 10 eura, a svejedno su kvalitetna.

FOTO: Instagram (@lilianamadrigal_, @carinapranz) essence, Catrice,
Cult Beauty, Beauty Bay, Maybelline, Kiko Milano

Učitati još
Zatvori