Najveća i najuzbudljivija kolekcija ruževa za usne ove sezone

Najveća i najuzbudljivija kolekcija
ruževa za usne ove sezone

Crvena boja za modnu i beauty kuću Dior je mnogo više od jedne boje u nizu njih mnogo. Crvena boja je Dior manifesto i oduvijek je bila vrlo bliska srcu samom dizajneru Christianu Dioru, koji joj je u svojim kolekcijama dao couture kvalitetu u jeku svoje New Look revolucije.

Rouge Dior kolekcija

Jednako revolucionarnima, pokazali su se i ruževi za usne iz Rouge Dior kolekcije, koja je ove jeseni najuzbudljivija ikad. Peter Philips ove je ruževe kreirao kao dugotrajne, sa sjajnom teksturom i tako jednostavne za nanošenje. Rezultat je originalan ruž za usne za novu generaciju žena, s inovativnom formulom koja po prvi put omogućuje postojani efekt tinte na usnama i osjećaj nevjerojatno ugode dok ju nosite. Nijanse imaju polumat efekt, a dok nosite ruž, on vam istovremeno i hidratizira usne.

Rouge Dior kolekcija za jesen 2018. je uvjerljivo najbogatija i najraznovrsnija, sa širokim spektrom tonova između kojih je moguće birati. Svaki ruž bogato je pigmentiran, a neizostavni za kolekciju bili su naravno crveni tonovi, koje Peter Philips donosi na scenu u četiri varijante; 999 Ultra Dior, 770 Ultra Love, 851 Ultra Shock i 777 Ultra Star.

 

No, tu još uvijek nije kraj kolekciji ruževa za usne iz Diora za hladnije dane. Svoju kreativnost i virtuoznost, slavni direktor Diorova make upa dokazao je sa Dior Rouge Ink Lip Linerima, prvim tekućim ruževima za usne u couture olovci dostupnoj u 12 tonova. Oni osiguravaju visoku preciznost, jer šiljasti vrh ovog ruža vrlo precizno definiranje usana i nanošenja boje, visoku pigmentaciju, s intenzivnim i dubokim nijansama mat finiša te dugotrajnu postojanost na usnama, do čak 12 sati.

Svi noviteti iz Rouge Dior kolekcije dostupni su i u hrvatskim parfumerijama.

 

Foto: Dior Beauty

 

Preporuka

Zatvori