Za ovaj drogerijski puder kažu da je savršena zamjena za hvaljeni Armanijev
Za ovaj drogerijski puder kažu da je savršena zamjena za hvaljeni Armanijev

Za ovaj drogerijski puder kažu da je
savršena zamjena za hvaljeni Armanijev

Uvijek smo u potrazi za sljedećim beauty proizvodom koji će unaprijediti naš day to night look. Konstantan boravak na društvenim mrežama trendove brzo rotira, bilo da je riječ o modi ili ljepoti. Također, često se dogodi to da viralnog proizvoda o kojem svi pričaju nema na našem tržištu. Srećom, to sada nije slučaj. Nakon veoma pozitivnih recenzija na TikToku i Instagramu, puder Skin Silk brenda Revolution postao je novi must have beauty proizvod za besprijekoran, hidriran izgled kože.

Skin like silk

Svjesni smo toga da dobar makeup izgled podrazumijeva i to da izgleda što prirodnije. Davno su nestali dani kada je rutina šminkanja podrazumijevala mnogo proizvoda i odvajanje beskonačno puno vremena za nanošenje istih. Zbog trenda clean girl aesthetic, ili zbog veće svijesti o njezi kože – nismo sigurni. Ipak, znamo da je manje definitivno više. To je posebno slučaj kada se radi o puderu. Zbog toga, veseli nas činjenica da smo, po svemu sudeći, pronašli onaj koji je lagan, a daje potreban efekt. Reč je o puderu Skin Silk brenda Revolution.

@sananas

Silk Skin luminous de Revolution dupe du Luminous Silk d’Armani ? Je vous dis ça tout de suite ! #makeup #beauty #skincare #skinsilk

♬ chill / lofi / R & B. - DHO

Revolution Skin Silk puder

Novi Revolution puder je lagan i nadogradiv. Zahvaljujući hidrirajućim sastojcima, poput hijaluronske kiseline i kompleksa peptida, pruža i zdrav, sjajan izgled kože. Skin Silk pruža satenski finish i ne stvara osjećaj težine na licu. Također, pogodan je za sve tipove kože. Skin Silk puder dolazi u čak 20 nijansi. Nijanse su prilagođene brojnim ljudima jer je fokus brenda bio usmjeren i na podton. Tako, postoje svijetli puderi sa ružičastom podtonom, srednje tamni sa žutim podtonom, tamni s hladnim podtonom i slično. Dodatni plus ovog proizvoda svakako je i činjenica da je cruelty free, puder napravljen od veganske formule. Po cijeni od 15,99 eura, Skin Silk puder je pristupačan – a pruža efekt na kojem bi mu pozavidjeli mnogi, skuplji puderi. Prema mišljenju TikTokerice Sananas, upravo je Skin Silk dupe verzija kultnog Armani Luminous Silk pudera.

revolution skin silk puder
revolution skin silk

*Tekst je preuzet sa Journal.rs.

 Foto: Instagram (@isabellemathers@revolutionbeautyserbia), TikTok (@sananas)

Učitati još
Zatvori