Cure na Instagramu obožavaju nositi rep koji izgleda bolje nego ikad

Visoki, konjski, “ležeran”, valoviti ili ravan… Kad je riječ o repu, mogućnosti su stvarno beskonačne, samo treba pustiti mašti malo na volju. Možete se prepustiti i vještim rukama frizera koji će svaki rep u trenutku učiniti glamuroznim. Iako ga neslužbeno prati “opis” frizure za slobodno vrijeme ili sportske aktivnosti, rep definitivno više nije rezerviran samo za ležerna izdanja, nego je postao omiljeni look za svaki dan. Nije ni čudo, s obzirom na to da je sjajno rješenje za one dane kad pranje kose jednostavno nije opcija!

Neka rep postane omiljena chic frizura

Naravno, savršen je izbor za nadolazeće ljetne dane kad će temperature prekoračiti 30°C, a zašto ga ne biste napravili od njega pravu chic frizuru? Niski rep možete upotpuniti efektnom metalnom kopčom u zlatnoj ili srebrnoj boji, dok su kopče s perlicama ili cirkonima postale pravi must have komad koji se našao u kolekciji nakita svake fashionistice.

Budući da će postati pretoplo za marame, umjesto oko vrata, možete ih iskoristiti kao ukosnicu i njome obaviti rep. Tu je i neizostava rajf, još jedan modni dodatak koji nam se ove sezone vratio u velikom stilu. Možda nije popularan kao što su kopče za kosu, no stvarno ima moć osvježiti i najjednostavniju odjevnu kombinaciju te ostaviti wow efekt! Izvrsna strana repa je to što make up i naušnice mogu doći do potpunog izražaja. Stoga, umjesto da razbijate glavu kakvu frizuru napravite, podignite kosu u rep ili se prepustite vještijim rukama u frizerskom salonu, a umjesto toga – odaberite upečatljive naušnice koje će cijeli styling podići na novu razinu. Nema šanse da prođete nezamijećeno!

Foto: Instagram

1