Savršeno ravna, sjajna kosa kao iz salona s minimalno oštećenja? S ovim revolucionarnim proizvodima više nije nemoguće
Savršeno ravna, sjajna kosa kao iz salona s minimalno oštećenja? S ovim revolucionarnim proizvodima više nije nemoguće

Savršeno ravna, sjajna kosa kao iz salona s minimalno oštećenja? S ovim revolucionarnim proizvodima više nije nemoguće

Kako postići savršenu frizuru kao iz salona u udobnosti vlastitog doma, a uz minimalno oštećenja? Isprobali smo proizvode s revolucionarnom tehnologijom koji omogućuju upravo to.

Personalizirani pristup koji donosi rezultate

Kad imamo dobru frizuru sve je lakše. Mislim da se svi slažemo da nas malo što veseli kao osjećaj izlaska iz frizerskog salona sa svježom frizurom. Ali, možemo li te rezultate postići i kod kuće? Nebrojeno puta smo pokušali kod kuće rekreirati neku frizuru, ali rezultati nas nisu oduševili, a kosa bi nakon toga bila oštećena i beživotna. Koristeći pogrešne proizvode i tehnike za našu kosu, postizali smo suprotan rezultat. Svaka kosa je drugačija i zahtjeva različit pristup. Tako na svakoj kosi neće funkcionirati jednaka frizura kao ni jednak način stiliziranja.

Za postizanje najboljih rezultata potreban nam je individualan pristup prilagođen našoj kosi, a koji uz to štedi vrijeme i ne uništava kosu. Želimo proizvod s kojim ćemo kod kuće brzo i jednostavno napraviti frizuru kao da smo upravo izašli iz frizerskog salona. Možda se čini predobro da bi bilo istinito, ali pronašli smo proizvode koji nude upravo to.

remington

Remington PROluxe linija proizvoda se prilagođava našoj kosi

Remington PROluxe You® asortiman proizvoda za oblikovanje kose, koji uključuje Sušilo, peglu, styler (wand), grijanu četku i Hot air Styler (četka na vrući zrak), namijenjeni su svakoj specifičnoj kosi, uz personalizirani pristup. Njegova inteligentna StyleAdapt™ tehnologija spoznaje, prilagođava i personalizira toplinu rada prema jedinstvenim potrebama naše kose – pa nam omogućuje postizanje rezultata koji traju cijeli dan. Korištenjem ovih proizvoda postižemo personalizirano stiliziranje koje našoj kosi omogućuju postizanje savršene frizure pri svakom korištenju.

Pegla za kosu koja se neće previše zagrijati kako bi očuvala barijeru kose

Nema boljeg osjećaja od savršeno zaglađene sjajne kose. Pegla za kosu već je godinama jedan od omiljenih gadgeta za stiliziranje kose. Ali, zbog pretjeranog zagrijavanja došla je na loš glas zbog uništavanja kose. Iz Remingtona PROluxe linijom proizvoda doskočili su tom problemu. Njihov Style Adapt Proluxe You Adaptive uređaj za ravnanje postaje „pametniji“ svakom upotrebom. Što to zapravo znači? Ova pegla pamti karakteristike naše kose te svakim korištenjem postaje pametnija. Svoju funkciju prilagođava svakoj kosi radi postizanja najboljih rezultata bez pretjeranog zagrijavanja i samim time bez pretjeranog oštećivanja kose. Maksimalnim zagrijavanjem do 185 stupnjeva senzor uzduž grijaćih ploča očitava temperaturu kose 2500 puta tijekom svakog oblikovanja.

Upoznaje tip kose i tehniku koju koja se koristi prilikom oblikovanja te se toplina grijaćih ploča prilagođava na idealnu temperaturu za oblikovanje naše kose, a podaci se pohranjuju.Uz to, Diamond Advanced keramički premaz za ravnomjeran prijenos topline i ultra glatki stil osigurava onaj završni sjaj kose kojem svi težimo.

remington

Uređaj namijenjen za dvije osobe – svakoj nudi personalizirani pristup

Osim toga uređaj je namijenjen za dvije osobe pa ga tako mogu koristiti frendice, mama i kćer ili sestre i svaka imati poseban, individualn pristup u samo jednom proizvodu. Uz to, Diamond Advanced keramički premaz za ravnomjeran prijenos topline i ultra glatki stil osigurava onaj završni sjaj kose kojem svi težimo.

Sve Remington proizvode možete pronaći u Elipsu, a sve dodatne informacije o proizvodima na službenom Remington webu.

*U Elipsu su svi PROluxe you proizvodi na -25% od 1.12.2022 do 31.12.2022.

remington

FOTO: PR, Unspalsh

Učitati još
Zatvori