Samo s 3 tretmana do 12 mjeseci bez dlačica

Jeste li primijetili kako o uklanjanju dlačica najviše razgovaramo u proljetnoj i ljetnoj sezoni? Razdoblje je to u kojem definitivno pokazujemo najviše kože okolini i svijetu dok se s prvim vrućinama borimo u ljetnim haljinama, suknjama i hlačicama, no i zimi naše dlačice zaslužuju pozornost i prikladan tretman uklanjanja, kako bi koža bila meka, glatka i pravilno njegovana.

Pritom svaka od nas ima neku svoju ‘omiljenu’ metodu, iako bi se svakako dalo diskutirati o tome koliko su nam te uobičajene metode uklanjanja dlačica zapravo drage. Činjenica je da nam i nisu toliko drage, već ih nekako rangiramo po stupnju omraženosti; stupnju boli koje nam donose i razini uloženog vremena i truda. Britvice, vosak ili šećerna pasta, neki od najučestalijih načina uklanjanja dlačica, doista nisu savršene metode i ako se njima podvrgavate već niz godina, sasvim sigurno ste zasićene tom pomalo mukotrpnom rutinom koja se stalno ponavlja i nema joj kraja jer stare dlačice uvijek iznova izviru iz kože.

Za sve žene koje su osjetile zasićenje i postale spremne za nešto novo, ali i za žene koje su u startu u potrazi za brzim, efikasnim i bezbolnim rješenjem uklanjanja dlačica, to rješenje se pokazalo u obliku revolucionarne IPL tehnologije. IPL uređaje sigurno ste primijetile i već su neko vrijeme na našem tržištu, no svaka njihova nova generacija donosi neku novu inovaciju i još bolji i moćniji uređaj koji se spremno hvata u koštac s dlačicama i uklanja ih jednostavno, brzo i bezbolno, zbog čega postaje najbolji saveznik ženske ljepote.

Remington – i-Light Luxe

Kada govorimo o tim moćnim IPL uređajima, nemoguće je ne spomenuti revoluciju iz Remingtona – i-Light Luxe sustav za uklanjanje dlačica, koji vam garantira do 12 mjeseci bez dlačica u samo 3 tretmana. Ovakvu dugotrajnost učinka u tako malen broj tretmana zahvaljuje naprednoj IPL Pro Pulse tehnologiji, koja u Remingtonovom uređaju za kućnu upotrebu zapravo donosi salonsku kvalitetu, što znači da ćete u udobnosti vlastitog doma postići jednake rezultate kao da odlazite na IPL tretman u kozmetički salon.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀I V A • R A D I Ć (@iva___radic)

Remington i-Light Luxe uređaj koristi i Iva Radić

Ovaj uređaj zagrijava folikul dlake i usmjerava svjetlosnu energiju na njen korijen, kako bi se razbio ciklus rasta. Naposljetku se sprječava aktivnost folikula i dlačica je ‘omamljena’ te prestaje rasti, a vaša koža dugotrajno ostaje glatka. Remington i-Light Luxe je nježan na koži i jednostavan za korištenje, a s njime ćete moći uklanjati dlačice s lica, tijela i bikini zone, zahvaljujući dodatnom nastavku koji ciljano djeluje na manja i osjetljivija područja kože. Trebat će vam svega 43 minute da s ovim uređajem odradite tretman cijelog tijela, no ako ste u žurbi, još je bolja vijest da i-Light Luxe ima Express način rada, što znači da možete postići potpuni tretman tijela u manje od 15 minuta.

Jednostavnost korištenja omogućuje i ergonomski dizajnirana ručka, a i-Light Luxe možda ćete koristiti zajedno s partnerom, jer uređaj je unisex i mogu ga koristiti i žene i muškarci.

Remingtonov IPL sustav koristiti se može na različitim tipovima, odnosno tonovima kože/dlake, a u sebi ima ugrađeni tester za kožu s inteligentnim senzorima kako biste mogli u startu utvrditi koja razina djelovanja uređaja je najbolja za vašu kožu. Upravo zbog toga je potpuno siguran za kožu i omogućuje bezbolno uklanjanje svima nam mrskih dlačica.

Ako već dulje vrijeme razmišljate o IPL-u ili smo vas s ovim tekstom upravo nagovorili na isprobavanje, ovaj moćni IPL sustav brenda Remington još bolje možete istražiti na službenoj stranici brenda, ondje otkriti sve njegove specifikacije i pronaći gdje ga sve možete kupiti u Hrvatskoj.

A ovom prilikom ga možete i osvojiti! Remington i Journal jednu sretnu čitateljicu daruju i-Light Luxe sustavom za uklanjanje dlačica. Sve što morate napraviti jest poslati mail na adresu ifeellucky@journal.hr, u predmet maila staviti REMINGTON I-LIGHT LUXE, u mail napisati svoje podatke (ime, prezime, adresu i broj mobitela) i otkriti nam kako ste dosad uklanjali dlačice i zašto biste voljeli isprobati IPL uklanjanje dlačica. 

Također, kako biste bili u prilici osvojiti poklon, ispod Facebook objave ovog članka u komentarima morate označiti barem jednu osobu koja bi isto voljela sudjelovati u darivanju. Javljati nam se možete sve do utorka, 18. prosinca 2018. do ponoći, a idući dan ćemo objaviti sretnu dobitnicu i-Light Luxe sustava za uklanjanje dlačica. 

Dobitnica REMINGTON I-LIGHT LUXE uređaja je Martina Žigman. Čestitke!

 

Foto: Sanja Jagatić (Styling: Studio7), Remington

0