Kako možete izgledati mlađe za samo 3 minute dnevno?

Kako možete izgledati mlađe za
samo 3 minute dnevno?

Qure Led Light Therapy Mask

Svijest o njezi kože danas je na vrlo visokoj razini. To od mnogih stručnjaka zahtijeva da, uz tretmane koji se odrade u njihovim centrima i poliklinikama, svojim klijentima ponude najbolji nastavak kućne njege u vidu skincare proizvoda i drugih alata i uređaja. Mnoge žene su često u potrazi za «svetim gralom» u njezi kože, a zadatak stručnjaka je da im to i ponude. Tako je nastala led svjetlosna terapija koja je sve popularnija tijekom posljednjih godina. Koriste ju liječnici, dermatolozi i estetičari za rješavanje raznih problema kože. Nevia estetski centar se tako pobrinuo za to da i kod kuće možete dobiti najbolji tretman te su na hrvatsko tržište donijeli Qure Led Light Therapy masku.

Qure Led Light Therapy Mask

Nevia estetski centar već čitav niz godina brine o njegovanom izgledu mnogih beauty entuzijastica koje dolaze po svoju «čašicu» ljepote. Tim stručnjaka koji u svoja dva centra, u Zagrebu i Šibeniku, sa strašću žive i rade svoj posao, naglasak stavljaju na individualni pristup. Taj pristup uključuje konzultacije 1 na 1 te praćenje klijenata, odrađenih tretmana te produžene kućne njege koja zaokružuje cijelu priču. Cilj je uvijek isti – besprijekorno njegovana, zdrava i lijepa koža.

Nevia u Hrvatsku donosi Qure Led Light Therapy masku

Qure Led Light Therapy Mask

Terapija led svjetlima neinvazivan je pristup koji, emitiranjem infracrvenih svjetla u različitim duljinama i spektrima, ima različite prednosti u njezi kože. Ako vas muče stvari poput bora, finih linija, opuštenosti kože, akni i upala, terapiju led svjetlima se uistinu isplati isprobati. Led maske za lice obožavaju koristiti i naše omiljene slavne dame poput Kourtney Kardashian i Jessice Albe. Crveno svjetlo je najčešće korišteno svjetlo za poticanje cirkulacije, dok plavo svjetlo ubija bakterije.

Qure Led Light Therapy Mask

Tijekom terapije led svjetlom kod kuće, uređaj šalje svjetlosne valove duboko u kožu kako bi pokrenuo prirodne unutarstanične reakcije. Ovisno o tome koja se svjetlost koristi, koža će različito reagirati. Primjerice, na crveno svjetlo vaša koža reagira izgradnjom, jačanjem i maksimiziranjem stanične strukture. Također se vjeruje da crveno svjetlo ciljano djeluje na uljne žlijezde i smanjuje citokine koji su odgovorni za upale i koji igraju ulogu kod stanja poput kroničnih akni. S druge strane, ako se odlučite za korištenje plavog svjetla, određene valne duljine potiču proizvodnju radikala kisika koji ubijaju bakterije P. acnes.

Led svjetla odlična su za rješavanje mnogih stanja kože

Uz to, korištenjem terapije crvenim svjetlom, mogu se smanjiti i fine linije na nježnoj koži oko očiju. Uključivanje anti-age kreme za oči ili seruma nakon vašeg tretmana s led svjetlom može vam pomoći ubrzati rezultate. Za najbolje rezultate pokušajte koristiti proizvode koji sadrže vitamin C, retinol ili peptide. Preporučljivo je očistiti kožu prije tretmana led svjetlosnom terapijom, no šminka ne bi smjela ometati učinke led dioda. Međutim, važno je napomenuti jednu iznimku – ako vaš puder ili bilo koji drugi proizvod nanesen na vaše lice prije tretmana, sadrži kremu za sunčanje, ona će blokirati neke od svjetlosnih valova.

Qure Led Light Therapy Mask

Istraživanja su pokazala veliki uspjeh terapije led svjetlima maski u ublažavanju crvenila i upaljene kože. Terapija led svjetlima neinvazivan je, prirodan i bezbolan tretman za uobičajene probleme kože. Uz nju se mogu riješiti problemi poput akni, ekcema, rozaceje, potaknuti proizvodnju kolagena, posvijetliti mrlje i minimalizirati oštećenja od sunca te zagladiti teksturu kože. Qure led lampu se preporučuje koristiti svaki dan, u trajanju od tri minute.

Po čemu se Qure razlikuje od sličnih maski na tržištu?

Qure nudi aplikaciju za vaš pametni telefon. Uz pomoć aplikacije možete tretirati različita područja na licu s odgovarajućom svjetlošću. Primjerice, obraze protiv crvenila, a bradu protiv izbijanja akni. Na taj način može se kreirati uistinu jedinstveni tretman koji je prilagođen samo vašim potrebama kože. Aplikacija omogućava i planiranje tretmana. Samo namjestite podsjetnik i kreirate optimalnu rutinu tretiranja.

Qure Led Light Therapy Mask

Nevia estetski centar vam u svom web shopu, u kojem možete naći brendove poput ZO Skin Health, Mesoestetice, Reviderme i drugih, od sada nudi i Qure Led Light Therapy masku, za koju možete napraviti prednarudžbu.

Foto: Nevia estetski centar

Preporuka

Zatvori