Prirodni šamponi i suha ulja koja mirišu božanstveno
Prirodni šamponi i suha ulja koja mirišu božanstveno

Prirodni šamponi i suha ulja koja
mirišu božanstveno

Ovih dana sve više pažnje posvećujemo tome što stavljamo u, ali i na svoje tijelo. Težimo prirodnim sastojcima, ali svejedno želimo da su djelotvorni i da njeguju našu kožu. Takve proizvode našli smo u novoj Essentials liniji brenda Durance.

Ona se sastoji od tekućih sapuna koji su ujedno i gelovi za tuširanje, krutih šampona i sapuna te suhih ulja, krema za ruke i eko refila. Radi se o proizvodima koji se mogu koristiti svakodnevno, a za koje je korištena tradicionalna receptura koja se prenosi s koljena na koljeno.

Osim što su prirodni, organski i ekološki, ovi proizvodi božanstveno mirišu. Radi se uljnim mirisima na bazi eteričnih ulja.

Prirodni šamponi, ulja, eko ambalaža…

Tu je miris limuna i mente. U njemu je eterično ulje limuna, radi se o detoksicirajućoj i osvježavajućoj kombinaciji, mirisu koji gasi žeđ. Ima note citrusa i mente te nježnu mošusnu bazu.

Sljedeća mirisna kombinacija je verbena i kivi s eteričnim uljem verbene. Ovaj miris podiže raspoloženje i daje energiju. On je svježa kombinacija navedenih sastojaka uz note zelene jabuke, crnog ribizla i kisele rabarbare.

Za sve ljubitelje cvjetnih nota tu je kombinacija ruže i šafrana. Radi se o umirujućem, ženstvenom i mekanom mirisu.

Naposljetku tu je mirisna kombinacija mandarine i šipka. Baza je miris nara, a prate ju crvenu plodovi. Ovom kombinacijom vlada organsko eterično ulje crvene mandarine.

Prirodni šamponi
DURANCE

Suha ulja iz ove kolekcije baršunaste su teksture te se brzo upijaju i ne ostavljaju masne tragove. Obogaćena su uljima badema i marelice, a mogu se koristiti za kosu i tijelo. Od mirisa možete birati između cvijeta naranče, iskričave verbene i privlačnog maka.

Naposljetku velika prednost, zbog koje i naginjemo ovim proizvodima je eko ambalaža u kojoj dolaze. Tu je staklo što znači višekratnu upotrebu i ponovno punjenje. Staklo je napravljeno od prirodnog materijala – pijeska, nisu korišteni naftni derivati te nema migracije između boce i sapuna. Što se pumpica tiče, crni dio izrađen je od 50% recikliranog materijala.

FOTO: Instagram (@victorianordmark), PR

Učitati još
Zatvori