Salma Hayek otkrila jednostavan trik za prekrivanje sijedih
Salma Hayek otkrila jednostavan trik za prekrivanje sijedih

Salma Hayek otkrila jednostavan trik
za prekrivanje sijedih

Glumica i producentica Salma Hayek Pinault godinama izgleda gotovo isto, pa mnogi kažu da je za nju vrijeme stalo. Salma je i zagovornica prihvaćanja svojih sijedih, ali i njihovog prekrivanja ako to želite. Glumica također često na svom Instagram profilu objavljuje zanimljive videe, a jedni od njih tiču se i beauty savjeta i trikova.  U objavi iz srpnja 2023. šaljivo je podijelila savjet kako izbjegavati pokazivanje sijedih pramenova. “Nemojte nositi naočale na kosi!” napisala je uz fotografiju svoje zabačene kose koja otkriva sijede.

Prekrivanje sijedih by Salma Hayek

Najnovija Salmina objava na Instagramu otkriva nekoliko pravih savjeta za prekrivanje sijedih. Usred spremanja iz stolice za šminkanje i u ogrtaču, podijelila je svoj DIY savjet za prekrivanje sijedih vlasi . “Pogledaj sve ove bijele dlake”, rekla je dok je češljala kosu. “Pa u čemu je tajna? Kako ponekad možete prekriti sijedu kosu, a da je ne morate bojati?”

2-u-1 trik

“Dakle, kad pored mene nije frizer ili stilist, samo stavim maskaru. Dobro očistite, a onda samo ovako”, nastavila je demonstrirajući kako crnom maskarom prebojava svoje sijede vlasi. Ovaj trik ima više prednosti od same pokrivenosti. “Sve buntovne male vlasi koje strše ne samo da pocrne, već ostaju ravne”, rekla je. Dakle, doista, to je 2-u-1 savjet: sakrijte sve neželjene sijede i zadržite nestašne vlasi na mjestu!

Budući da je bila na glam sessionu, u videu nije nanijela maskaru na kosu (radije koristi hack kad je “sama”), već je to odlučila prepustiti profesionalcima. “Imamo nevjerojatnog frizera koji radi s nama”, rekla je, misleći na svog frizera, Miguela Martina Pereza.

Ne moram bojiti kosu svaka tri tjedna

Budući da je Salma bila na glam sessionu, u videu nije nanijela maskaru na kosu već je to odlučila prepustiti profesionalcima. “Imamo nevjerojatnog frizera koji radi s nama”, rekla je, misleći na svog frizera, Miguela Martina Pereza.

Perez je zatim nastavio pokazati svojoj klijentici i njezinim pratiteljima malo profesionalniji, ali još uvijek jednostavan trik, nanošenjem L’Oréal Professionnel Hair Touch Up na njezine sijede kako bi ih prekrio. “To je kao šminkanje kose”, rekla je Salma. “Ne moram bojiti kosu svaka tri tjedna!”

Foto: Instagram (@salmahayek)

Učitati još
Zatvori