Trik za povećanje usana koji uistinu djeluje. Potrebna su vam samo dva proizvoda
Trik za povećanje usana koji uistinu djeluje. Potrebna su vam samo dva proizvoda

Trik za povećanje usana koji uistinu djeluje. Potrebna su vam samo dva proizvoda

TikTok je omiljena riznica beauty trendova, trikova i savjeta bilo da se radi o kosi, skincareu ili makeupu. Kako smo uvijek u potrazi za novim trikovima, na našem TikTok feedu pojavio se jedan vrlo jednostavan trik za povećanje usana. Većina ljudi želi imati punije usne, ali ne žele uvijek posezati za invazivnim kozmetičkim tretmanima ili se boje igle.

Srećom, postoji jednostavan trik koji može pomoći u privremenom povećanju volumena usana, koristeći proizvode koje vjerojatno imate u svom kupaonskom ormariću – hijaluronska kiselina i vazelin.

@darcieratcliff

Replying to @venny before & after of using Hyaluronic acid serum on my lips for a week #hyaluronicacid #lipplumper #beforeandafter

♬ Real Love Baby - Father John Misty

Samo marketinški trik ili?

Hijaluronska kiselina je tvar koja se prirodno nalazi u našoj koži i vezivnim tkivima. Ona ima iznimnu moć zadržavanja vode, što znači da može pomoći u hidrataciji i povećanju volumena. Osim toga, pomaže pri smanjivanju sitnih bora na površini usana. Ovaj trik koristi proizvode kao što su serumi s hijaluronskom kiselinom koje možete pronaći u ljekarnama i drogerijama.

U moru raznih beauty trikova na TikToku, mnogi su samo marketinški trik i ne djeluju, no izgleda da ovaj nije jedan od tih i da stvarno radi posao. Brojni stručnjaci su se također osvrnuli na učinkovitost povećanja usana kod ovog trika. S obzirom na to da hijaluronska kiselina ima moć zadržavanja vode to znači i da povećava volumen. Međutim, budući da se razgrađuje u vašem tijelu, hijaluronsku kiselinu potrebno je kontinuirano i dosljedno koristiti kako bi se održao učinak.

Kako isprobati ovaj trik?

Prvo, na vlažne usne nanesite hijaluronsku kiselinu i pustite da se osuši. Nakon što se hijaluronska kiselina osušila, na usne namažite vazelin i ravnomjerno ga rasporedite po usnama. Oni koji su probali ovaj trik, podijelili su svoje fotografije kako su im usne izgledale prije i nakon nekoliko dana isprobavanja ovog trika i rezultat je vrlo vidljiv čak i nakon dva tjedna.

U moru raznih beauty trikova na TikToku, mnogi su samo marketinški trik i ne djeluju, no izgleda da ovaj nije jedan od tih i da stvarno radi posao. Brojni stručnjaci su se također osvrnuli na učinkovitost povećanja usana kod ovog trika. S obzirom na to da hijaluronska kiselina ima moć zadržavanja vode to znači i da povećava volumen

@drnomzzy

Can hydrating your lips with hyaluronic acid make your lips look bigger? #drnomzzy #hadalabo #vaseline #lipfiller #biggerlipshack @hadalabotokyouk @Vaseline Brand

♬ original sound - The Skin Doc

Foto: Instagram (@hoskelsa, @kirstygodso)

Učitati još
Zatvori