Poznate Hrvatice obožavaju ovaj hit tretman koji rješava najtvrdoglavije masne jastučiće

Poznate Hrvatice obožavaju ovaj hit tretman koji rješava najtvrdoglavije masne jastučiće

Sezona kupaćih kostima se polako, ali sigurno bliži, stoga ne čudi što je tema oblikovanja tijela ponovno aktualna. Kad se radi o rješavanju viška centimetara, CoolSculpting je jedan od tretmana o kojem bruji cijeli svijet posljednjih nekoliko godina. Mnogi ga nazivaju neinvazivnom alternativom liposukciji koja obećava da će bezbolno otopiti sve one tvrdoglave masne naslage kojih se najteže riješiti. Što je još bolje, CoolSculpting je odličan tretman za rješavanje masnih naslaga ispod brade, koje je teže izbrisati prirodnim načinima poput prehrane i vježbanja. Možda vam zvuči predobro da bi bilo istinito, no stručnjaci se slažu u tome da ovaj tretman doista funkcionira, a sada u Poliklinici Bagatin možete ostvariti i do 30% popusta na CoolSculpting.

Što je zapravo CoolSculpting?

Naime, kad dobivamo na težini, povećava se volumen masnih stanica. Neki pojedinci mogu imati tvrdokorne nakupine masnoće na određenim dijelovima tijela, koje je, unatoč prehrani i tjelovježbi, teže smanjiti. Riječ je najčešće o trbuhu, bedrima, koljenima, nadlakticama i leđima. CoolSculpting kriolipoliza je vodeći tretman u svijetu za neinvazivnu redukciju masnog tkiva. Uz to, ona je dosad dokazano najučinkovitija metoda za ciljano uklanjanje masnih nakupina bez ožiljaka, operacije i oporavka. Naime, mnoga klinička istraživanja pokazala su da masne stanice ne vole hladnoću te se na određenoj temperaturi jednostavno zamrzavaju. CoolSculpting je do danas izveden više od osam milijuna puta, a rezultira s 27% nepovratnog smanjenja broja masnih stanica u tretiranom području.

Više o CoolSculpting tretmanu možete doznati na linku.

Ovaj tretman vole poznate Hrvatice, a nedavno ga je isprobala i Amadea Muše

Amadea Muše je influencerica i jedna od najpopularnijih beauty blogerica iz Splita s više od 900 tisuća followera na Instagramu. Ona se također poželjela riješiti baš tih, najtvrdoglavijih masnih naslaga s trbuha, koje nakon druge trudnoće nisu nikako odlazile. CoolSculpting joj je pomogao riješiti taj problem, a evo što je rekla o svom iskustvu u Poliklinici Bagatin: 

Nakon druge trudnoće nisam se mogla riješiti masnih naslaga na trbuhu. U tome mi je pomogao CoolSculpting. Nakon mjesec dana od prvog tretmana bila sam izrazito zadovoljna i oduševljena jer sam vidjela da se donji dio trbuha vidno smanjio. Za vrijeme tretmana osjećaš se kao da si upao u snijeg u kojem stojiš nekoliko minuta. Osjeti se hladnoća, no tretman nije bolan niti neugodan. Nekoliko dana nakon samo prvog tretmana osjećala sam doslovno kako mi masnoća u trbuhu pucketa i nestaje.

U nastavku možete pogledati kako je izgledao Amadein tretman u Poliklinici Bagatin:

CoolSculpting tretman možete obaviti u Zagrebu i Splitu

Iako danas na tržištu ima puno metoda koje pomoću niskih temperatura uklanjaju masne stanice, CoolSculpting je moguće raditi u dvije poliklinike u Zagrebu od kojih je jedna Poliklinika Bagatin, dok je u Splitu ekskluzivno dostupan u Poliklinici Bagatin. Naime, CoolSculpting nije tretman koji se provodi u kozmetičkim salonima, stoga ga tamo nećete pronaći. U Poliklinici Bagatin uz CoolSculpting obavezno se koristi i Z Wave Pro terapija. Radi se o terapiji udarnim valovima koja poboljšava rezultate te smanjuje moguće nuspojave na minimum. Poliklinika Bagatin jedna je od rijetkih koja kombinira ova dva tretmana jer je sigurnost klijenata na prvom mjestu. Z Wave Pro radi na principu udarnog vala koji prenosi radijalne valove direktno u tkivo i na taj način postiže bolju produkciju kolagena i poboljšava rezultat CoolSculptinga i do 60%.

Naručite se na besplatne konzultacije klikom na link, na broj telefona 01/4610-225 ili putem e-maila [email protected], kako biste se riješili masnih naslaga i ostvarili i do 30% popusta.

Foto: Pexels, Poliklinika Bagatin

Učitati još
Zatvori